- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokada imei
@IreneuszCDnapisał(-a)
@Kasia19961napisał(-a)Witam mam podobny problem chodzi o to że kupiłem telefon od innego właściciela telefon Samsung s22 wzięty na raty u operatora Orange właściciel nie płaci rat i telefon posiada blokadę imei. Mam w tym telefonie włożona kartę t mobile telefon działa bez zarzutu inne karty nie działają czy mogę się spodziewać tego że również t mobile zablokują i czy może tak być że cały telefon zablokują że nawet wifi nie będzie działać ?
Jakiej porady oczekujesz?
Telefon do momentu spłacenia rat, jest własnością Orange i w każdej chwili może stać się przysłowiową egłą, nie kupuje się takich sprzętów.
Można mieć spore kłopoty i ja bym zwrócił telefon Orange.
Cała dyskusja zmierza do nikąd, na moje oko, źle wydana kasa, ale pewnie była to mega okazja 😎
Kłopotów nie będzie konsultant z Orange powiedział że telefon jest mój i nigdzie nie muszę go zwracać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokada imei
Dowiedziałam się również od konsultanta że telefon za 2 lub 3 miesiące zostanie sprzedany do innej firmy i telefon zostanie odblokwony i nie mam się czym martwić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokada imei
To nie jest porada prawna - to nie to forum ale podstawową kwestią, mająca wpływ na sytuację prawną jest stwierdzenie czy Orange zastrzega sobie, przy umowach ratalnych, własność telefonu do momentu jego spłacenia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokada imei
@Kasia19961 Jak zostanie sprzedany ? to w końcu kto ma ten telefon bo jakies nie ścisłości sa w tym temacie.Pierw piszesz że masz telefon który jest niby zablokowany pózniej piszesz że z niego korzystasz a teraz piszesz że zostanie sprzedany innej firmie aby go odblokować czegoś tu nie rozumiem...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokada imei
Sprzedany zostanie dług przez Orange jakiejś firmie windykacyjnej i z tego co rozumiem wtedy odblokowywany jest imei. Ale i tak się dziwię że skoro imei jest zablokowany to jakim cudem to działa?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokada imei
@Kasia19961 Oba sloty na SIM nie działają w Orange czy tylko jeden? Bo każdy ma inne IMEI.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokada imei
@Samotnicknapisał(-a)@Kasia19961 Oba sloty na SIM nie działają w Orange czy tylko jeden? Bo każdy ma inne IMEI.
@Samotnicknapisał(-a)@Kasia19961 Oba sloty na SIM nie działają w Orange czy tylko jeden? Bo każdy ma inne IMEI.
Oba sloty
- « Poprzedni
- Następny »