- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet po światłowodzie - Strużka gmina Bobrowice: gdzie i w jaki sposób można się skontaktować?
Witam mam pytanie gdzie i w jaki sposób można się skontaktować w sprawie założenia światłowodu w mojej miejscowości Ps. nie chcę rozmawiać z botem maxem w tej sprawie
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet po światłowodzie - Strużka gmina Bobrowice: gdzie i w jaki sposób można się skontaktować?
Salon Orange, lub infolinia sprzedaży, podaj lokalizację jeśli możesz i informacje, czy u ciebie jakieś pracę już są czy były.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nie było żadnych prac ale bardzo zależy mi na światłowodzie lokalizacja : Strużka gmina Bobrowice kod pocztowy 66-627
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Korneliu w Twojej miejscowości w większości zgłasza się Orange z miedzią do 80 Mb/s , ale zgłasza się też światłowód Orange. Maxa idzie obejść, wystarczy jak Maxiu zapyta w czym może pomóc odpowiesz lub napiszesz że chcesz dokonać zakupu usług i powinien Cię połączyć z konsultantem.