- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, mam pytanie światłowód jest ode mnie 17 km i ile osób musiało by napisać deklaracje, żeby przyprowadzić do mojej wsi światłowód :D? Mieszkam w Opatkowice obok Proszowic.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma na to reguły. Jak najwięcej zainteresowanych tym lepiej, tylko musisz sobie zdawać sprawę, że nie zrobią Ci tego z dnia na dzień, a może się zdarzyć, że deklaracja nic nie przyspieszy i będziesz czekał aż sami dojdą do Twojej miejscowości/okolicy. A jeżeli piszesz że to wieś, to może im się w ogóle To nie opłacać i jedyną Twoją nadzieją będzie projekt POPC.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma na to reguły. Jak najwięcej zainteresowanych tym lepiej, tylko musisz sobie zdawać sprawę, że nie zrobią Ci tego z dnia na dzień, a może się zdarzyć, że deklaracja nic nie przyspieszy i będziesz czekał aż sami dojdą do Twojej miejscowości/okolicy. A jeżeli piszesz że to wieś, to może im się w ogóle To nie opłacać i jedyną Twoją nadzieją będzie projekt POPC.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dołączenie światłowodu
Orange nie jest jedynym operatorem, ale raczej nie będzie budował własnej sieci jak jest rozbudowana konkurencja. Chyba, że Orange skorzysta z oferty hurtowej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dołączenie światłowodu
@Kacper7979 skoro w Twojej miejscowosci jest swiatlowod od Awist to raczej na tym bym sie na Twoim miejscu skupil. Na Orange na razie nie ma co w tym momencie liczyc