- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
budowa sieci w ramach popc
Trzeba mierzyć siły na zamiary. Są regiony gdzie teren jest nie sprzyjający i później taka firma się wycofuje bo stwierdza że to ich przerasta. Ale generalnie to raczej nie jest wielki problem. Gro tych konkursów ktoś wygrywa i realizuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marder Jak juz kiedyś pisałem większość z adresów POPC jest realizowanych. Tu jednak nie spotykamy się z pochwałami i peanami na cześć beneficjenta, ale z uwagami krytycznymi i problemami. Mają miejsce i będą mieć.."Taki mamy klimat"...Program kuleje i będzie kuleć...co nie zmienia faktu, że "staramy się i do przodu"...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marder jeżeli chodzi o mój region to żaden problem jeżeli chodzi o czesc techniczna takiej budowy. Jeszcze 2-gi konkurs jest realizowany a 4-ka była takim można powiedzieć uzupełnieniem 2-ki.
Mi bardziej chodzi o to że firmy sobie startują w konkursach wygrywają podpisują umowy a jak ma dochodzić do realizacji to sobie stwierdzają "sorry, ale już nam się nie chce". Tak jak to netia zrobiła. Wygrała sporo regionów ale im się odwidziało. Na szczęście ktoś to po nich przejął, nawet chyba orange.
w tym kraju nigdy nie będzie normalnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJA Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało. Może Solorz wstrzymał kasę bo trzeba było zrobić nowe logo Polsatu 😄
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »