- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bts - odmowa
@Anonim Za to w sąsiedztwie tego budynku w 10-piętrowcu zasięg taki, że zęby wyrywa...:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bts - odmowa
Dokładnie 😁 Ja mam taki sygnał że mogę nawet w piwnicy siedzieć i kreski na maksa mam 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bts - odmowa
No właśnie, wszyscy chcą mieć tylko nie mają wiedzy jak to działa.
Sporo osób musi mieć kontakt (posiadają firmy) żeby normalnie funkcjonować. Nawet gmina jest w stanie udostępnić swój teren/budynek aby mieć jakiś grosz lub użytek dla mieszkańców. Tylko jak to dać do zrozumienia operatorowi? 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bts - odmowa
@Rozli99 jak mu bardzo zależy na tym maszcie to nie martw się już ona sobie poradzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bts - odmowa
Napiszę do siedziby list z zapytaniem czy mają zamiar dalej coś działać czy już po robocie. Może ktoś doradzić co napisać/poruszyć aby uzyskać konkretną odpowiedź.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bts - odmowa
@Rozli99napisał(-a)Napiszę do siedziby list z zapytaniem czy mają zamiar dalej coś działać czy już po robocie. Może ktoś doradzić co napisać/poruszyć aby uzyskać konkretną odpowiedź.
@Rozli99 Przede wszystkim napisz na adres korespondencyjny w Skierniewicach. Ul Jagiellońska 34
Opisz dokładnie stan i poprzyj pomiarami i opisem speedtestów. Opisz popyt. I zadaj pytanie o rozbudowę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bts - odmowa
Minął już dobry miesiąc, a tu 0 reakcji. Podkreślam że wysłałem do magendy (T-M)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2