- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
brak 4g+ / różnice w odbiorze internetu
@rychuplu sprawdź czy masz najnowszą aktualizację na smartfonie. Już proponowałem to w poprzednim poście. Dobrze by było, jak byś podał model smartfona.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ulefone armor 27 pro 5g wszystko jest aktualne, taka sytuacja ma miejsce od 3 lat wcześniej już próbowałem podpytać konsultantów orange ale i tak nikt nic nie wie, w tedy miałem jeszcze samsunga i potem nokie ale było to samo, poza tym nie były "pancerne" więc szybko trzeba było zmienić bo robota średnio bezpieczna dla takich urządzeń kwestia że ich modeli nie pamiętam, ale taka raczej średnia półka bo 1,5 tyś za nokie i 1,3 tyś za samsunga dałem(wiem, że to raczej bez znaczenia ale chodzi o pogląd sytuacyjny, że nie były to smartfony za np 500-600 zł)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rychuplu jeśli kiepsko u Ciebie z zasięgiem to każdy telefon będzie miał problem. Lepsze 3g przy dobrym zasięgu niż 5G na granicy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A czy można wiedzieć w jakiej miejscowości mieszkasz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
no właśnie czekam bo dziołcha kończy robote o 23 to sprawdze czy to z kartą zadziała, chociaż powinno być git bo karte odświeżałem w salonie orange z pół roku temu(ona ma sprzed prawie 2 lat) ale wątpie, że to coś da, z tego co patrzyłem po google to nie powinno być problemów z samym telefonem, powinno wszystko normalnie działać, na 5g nie liczę nawet, wystarczyłoby mi 50% tej prędkości pobierania które jest u niej tak na prawdę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
LTE+ to nie jest to samo co LTE. LTE + czyli LTE A to LTE z agregacją pasm. Różnica jest ogromna. Starsze telefony nawet nie obsługują LTE+.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No właśnie takie info w necie było i skłoniło mnie do zawracania tutaj gitary, bo na logikę jest cień szansy że jakimś magicznym cudem też uzyskam dostęp do 4g+ ( czy tam LTE+) a co za tym idzie skończą się moje problemy z internetem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To zadam pytanie. Zapewne kiedykolwiek byłeś w jakiśm miejscu, chociażby w jakiśm średniej wielkości mieście, gdzie zobaczyłeś ikonkę LTE + ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)To zadam pytanie. Zapewne kiedykolwiek byłeś w jakiśm miejscu, chociażby w jakiśm średniej wielkości mieście, gdzie zobaczyłeś ikonkę LTE + ?
Strzelin, ziębice 4g+ było, piwałem o tym na początku, że sprawdzałem i ogólnie to 4g+ jest i działa, nie robiłbym zapytania gdyby w domu dziołcha też miała tylko LTE zwykłe, ale, że ona ma LTE+ a ja tylko 4g w domu to napisałem w nadziei, że da się to jakoś ogarnąć bo dosłownie podobna przepustowość do tego co u niej jest rozwiązałaby wszystkie moje problemy, na początku parę lat temu temat ruszyłem tylko trochę bo liczyłem, że z czasem się poprawi samo z siebie przez te zmiany pasm nadawania itd. które tu robili na przestrzeni czasu ale dalej jest kiszka