- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A czego się nie wyświetla znaczek VoLTE gdy jestem w zasięgu tej technologii i nie działa tak jak to jest w przypadku sieci konkurencyjnej T-mobile.
-telefon nie brandowany (XEO)
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MARIO4, bo tak Orange zdecydowało. To są ustawienia specyficzne dla operatora w oprogramowaniu telefonu: T-Mobile zdecydowało o wyświetlaniu ikony, Orange zdecydowało o niewyświetlaniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MARIO4, bo tak Orange zdecydowało. To są ustawienia specyficzne dla operatora w oprogramowaniu telefonu: T-Mobile zdecydowało o wyświetlaniu ikony, Orange zdecydowało o niewyświetlaniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Znaczek VoLTE
u mnie w play wyświetla a w orange nie ma ikonki a i tak VoLTE działa. Różnicę słychać gołym uchem 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Znaczek VoLTE
Cześć, nie chciałem tworzyć nowego tematu dlatego napisałem już tutaj. Sprawa wygląda tak że jeszcze w żadnym telefonie będąc w Orange nie miałem znaczka VoLTE ponieważ ten operator ukrywał znaczek tam chyba mała ilość telefonów wyświetlała znaczek VoLTE, po ostatniej aktualizacji mojego telefonu Honor Magic 7 pojawił się znaczek VoLTE przy zasięgu oraz zniknął haczyk wyłącznie usługi VoLTE.
Fajna sprawa 😁 niby ten znaczek nic nie znaczy ale zawsze mnie to jarało i chciałem mieć sygnalizacje uslugi VoLTE bo większość ludzi tak ma 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Znaczek VoLTE
Ja na Motoroli czy iPhone 16 nie mam ikonki Volte i mi to nie przeszkadza, jakby zrzucał do 2G telefon, to by było wiadomo, że Volte nie działa 👌
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Znaczek VoLTE
A no rozumiem 😉 zaciekawiło mnie właśnie to że długo Orange ukrywał znaczek a tu nagle po aktualizacji wskoczyło. Ciekaw jestem jak na Samsungach bo z tego co czytałem to żaden Samsung nie sygnalizował VoLTE w Orange noi w sumie mój dawny s21 też nie pokazywał znaczka