Znaczek VoLTE

ROZWIĄZANE

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 12
  • 10
  • 0

Znaczek VoLTE

A czego się nie wyświetla znaczek VoLTE gdy jestem w zasięgu tej technologii i nie działa tak jak to jest w przypadku sieci konkurencyjnej T-mobile.
-telefon nie brandowany (XEO)
Screenshot_20171221-123320.png

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 172
  • 423
  • 8

Znaczek VoLTE

@MARIO4, bo tak Orange zdecydowało. To są ustawienia specyficzne dla operatora w oprogramowaniu telefonu: T-Mobile zdecydowało o wyświetlaniu ikony, Orange zdecydowało o niewyświetlaniu.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 ODPOW. 6
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Znaczek VoLTE

@MARIO4Na konkurenci będzie ci wszystko działać na każdym sofcie.  

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 172
  • 423
  • 8

Znaczek VoLTE

@MARIO4, bo tak Orange zdecydowało. To są ustawienia specyficzne dla operatora w oprogramowaniu telefonu: T-Mobile zdecydowało o wyświetlaniu ikony, Orange zdecydowało o niewyświetlaniu.

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 7
  • 3
  • 0

Znaczek VoLTE

u mnie w play wyświetla a w orange nie ma ikonki a i tak VoLTE działa. Różnicę słychać gołym uchem 😜

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 75
  • 296
  • 1

Znaczek VoLTE

Cześć, nie chciałem tworzyć nowego tematu dlatego napisałem już tutaj. Sprawa wygląda tak że jeszcze w żadnym telefonie będąc w Orange nie miałem znaczka VoLTE ponieważ ten operator ukrywał znaczek tam chyba mała ilość telefonów wyświetlała znaczek VoLTE, po ostatniej aktualizacji mojego telefonu Honor Magic 7 pojawił się znaczek VoLTE przy zasięgu oraz zniknął haczyk wyłącznie usługi VoLTE.

Screenshot_20251108_134931_com_hihonor_ouc_MainEntranceActivity.jpg

Screenshot_20251108_134943_com_android_phone_MSimMobileNetworkSettings_edit_70297059052401.jpg

 Fajna sprawa 😁 niby ten znaczek nic nie znaczy ale zawsze mnie to jarało i chciałem mieć sygnalizacje uslugi VoLTE bo większość ludzi tak ma 😁

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3025
  • 15985
  • 80

Znaczek VoLTE

Ja na Motoroli czy iPhone 16 nie mam ikonki Volte i mi to nie przeszkadza, jakby zrzucał do 2G telefon, to by było wiadomo, że Volte nie działa 👌

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 75
  • 296
  • 1

Znaczek VoLTE

A no rozumiem 😉  zaciekawiło mnie właśnie to że długo Orange ukrywał znaczek a tu nagle po aktualizacji wskoczyło. Ciekaw jestem jak na Samsungach bo z tego co czytałem to żaden Samsung nie sygnalizował VoLTE w Orange noi w sumie mój dawny s21 też nie pokazywał znaczka