- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam Czy Uke podaje aktualne dane co do pasm na nadajniku lte czy Orange jeśli zapytam konsultanta?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba te dane są na 100% prawdziwe, czy na 100% aktualne, to już nie wiem, bo aktualizują pewnie z opóżnieniem 🙂
Nie każdy konsultant cię zbędzie, czasem trafić można na takiego, co udzieli konkretnych informacji 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiarygodność informacjii co do aktualnych pasm lte na nadajniku bts Uke czy Orange
@Januszbba teraz połączenia z BOK Orange są bezpłatne, dopytaj Orange, oni mają aktualne informacje 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiarygodność informacjii co do aktualnych pasm lte na nadajniku bts Uke czy Orange
@IreneuszCD Ale wiesz konsultant to raczej Cię zbedzie niż pomoże a tu to co innego na forum 🙂 mi jedynie chodzi Czy dane prezentowane przez uke co do pasm lte na nadajniku są prawdziwe i można im wierzyć? tylko to mnie interesuje 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba te dane są na 100% prawdziwe, czy na 100% aktualne, to już nie wiem, bo aktualizują pewnie z opóżnieniem 🙂
Nie każdy konsultant cię zbędzie, czasem trafić można na takiego, co udzieli konkretnych informacji 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD Dzięki 🙂 A ta strona
http://beta.btsearch.pl/ jest dobra do sprawdzenie pasm lte uke? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba to jakaś kiepska beta, nie opierał bym informacji na niej 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD A jaką byś mi polecił? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba tych map jest masa...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD Dzięki 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
IMHO najbardziej wiarygodne dane (łącznie z mapami BTS) ma aplikacja NetMonster.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »