- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Warunki techniczne budynku/bloku wielorodzinnego do zrobienia przyłącza
@Adahu To dobrze że planowana jest kolejna inwestycja w tym rejonie. Zapewne będą teraz realizować adresy które z różnych względów nie zostały ujęte poprzednio. Od strony realizacyjnej jest to trochę"upierdliwy" adres ale z pewnością do zrobienia. Życzę powodzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witajcie.
Trochę odświeżę temat.
Na mojej ulicy sukcesywnie zaczynają kolejne adresy przyłączać do sieci światłowodowej. Jakąś godzinę temu był partner techniczny Orange i dwóch panów podłączało kolejny punkt. Dostałem od panów wizytówkę, i zapytałem czy mój adres mogą już podłączyć - pan odpowiedział aby kontaktować się z nimi przez numer na wizytówce a oni ogarną formalności po stronie Orange.
I tu mam pytanie - na zdjęciach załączam ową wizytówkę i chciałbym się upewnić czy to faktyczny partner techniczny Orange, bo nie mogę nic o tej firmie znaleźć, jeśli oczywiście nie są jakieś bardzo wrażliwe dane.
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Strach się bać tego dostarszania światłowodu 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Adahu dostarczony...ja bym wolał donowiony..
Jak nie podasz nazwy firmy, to skąd możemy się dowiedzieć, czy to partner? Podaj też miasto...bo czasem można wygrzebać coś na temat
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nazwa firmy to chyba nazwisko właściciela. Nie wiedziałem czy podanie pełnych danych nie podchodzi pod RODO, a miasto to najprawdopodobniej Warszawa (moja miejscowość jest około 20 km na zachód od W-wy), wątpliwe że z innego miasta raczej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewnie jakiś podwykonawca podwykonawcy. Biorą do roboty każdego kto wie jak wiertarkę trzymać i odróżnia kabel miedziany od światłowodu.
- « Poprzedni
- Następny »