- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWIFi xiaomi mi 9t Pro
Czy jest szansa żeby w końcu VoLTE i VoWIFi zaczęły działać w waszej sieci na Xiaomi mi 9t Pro? Albo inaczej zapytam, kiedy w końcu przestaniecie te usługi blokować?
Czy jednak lepszym wyjściem będzie zmiana operatora?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWIFi xiaomi mi 9t Pro
@baca1993 pod tym linkiem znajdziesz modele telefonów, które działają na WiFi Calling w sieci Orange:
https://www.orange.pl/view/wificalling
Tu informacje oraz modele telefonów, które działają na VoLTE w sieci Orange:
https://www.orange.pl/omnibook/volte-voice-over-lte
Ważne, aby telefony był również z dystrybucji Orange.
Niestety Twojego modelu telefonu nie znajduję ani na liście do obsługi WiFi Calling, ani VoLTE. Więc ten model nie będzie działał w Orange. Raczej nie spodziewam się, aby starsze modele były brane pod uwagę do działania wyżej wspomnianych usług.
Proponuję wymienić telefon na nowszy z podanych list najlepiej z dystrybucji Orange, wtedy bedzie pewność, ze WiFi Calling i VoLTE będzie działać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWIFi xiaomi mi 9t Pro
Telefon wspiera te funkcję tylko Orange je blokuje. Za każdym razem jak konsultant włączy ta funkcję to po pierwszej rozmowie czy z VoLTE czy VoWIFi wyłączają od razu.
Telefonu zmieniać nie zamierzam prędzej sieć bo np w T mobile nie ma tego problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWIFi xiaomi mi 9t Pro
@baca1993 to się zgadza. We fiolecie też działają usługi na telefonach, które mają WoWiFi jak i VoLTE, natomiast w Orange niestety nie. Jakoś to dla mnie dziwnie działa w Orange, ale niestety, telefon musi być z listy, które podałem w poprzednim poście oraz najlepiej jak jest z dystrybucji Orange. Tak operator ustalił i takie modele telefonów wspiera.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWIFi xiaomi mi 9t Pro
Telefony które są wspierane to zazwyczaj najwyższa półka tak aby zmuszać w ten sposób ludzi do zakupu ich.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWIFi xiaomi mi 9t Pro
@baca1993 lista wspieranych telefonów od Xiaomi się powiększa, ten co ma też dołączy do wspierających vowifi w Orange 😉
Nie trzeba mieć konkretnie z dystrybucji Orange, może być z dowolnego sklepu,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWIFi xiaomi mi 9t Pro
Skąd pewność że dołączy?
Nikt z Orange nie wypowiada się na temat certyfikacji danych telefonów. Ogólnie wcale się nie wypowiadają na jakiekolwiek pytania. Jest ciągle odsyłanie do kogoś innego.
@Wojciech może się wypowie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWIFi xiaomi mi 9t Pro
Zostałem wywołany, ale niestety nic nie napiszę więcej ponad to co zostało już napisane. Nie mam informacji czy ten telefon zostanie dodany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWIFi xiaomi mi 9t Pro
A czy jest szansa na nie lokowanie usługi? Ponieważ gdy poproszę o jej aktywacje wszystko działa dobrze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoWIFi xiaomi mi 9t Pro
Czy zaktualizowała się lista urządzeń?
Wczoraj załączyli mi obie usługi i odziwo nie wyłącza ich na razie.
Chyba że testy jakieś robią?