- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sulechów - Długi czas oczekiwania na światłowód.
W kółku mój adres, tam dalej ze znakiem zapytania jest rzekomy adres gdzie jest ŚWIATŁOWÓD.
Adres podobny ale na wsi, nie w mieście.
Zastanawiam się czy nie czasem nie doszło do pomyłki jakieś z strukturach budowania tego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiku26 Wg Orange jest światłowód, ale w innym miejscu blisko drogi nr 32. Ale czekaj to jest chyba ich błąd. Wybudowali u Ciebie a oznaczyli w innym miejscu. Adres im się pomylił. Geoportal wyraźnie wskazuje że sieć jest u ciebie wybudowana a nie w Kruszynie 11.
PS. Powiedź im że to błąd i niech wyślą montera aby to sprawdził na miejscu u Ciebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zadzwoniłem na dział techniczny i Pan przyjął zgłoszenie i niby technik ich sprawdzi to i Pan z działu technicznego mi oddzwoni i wszystko przedstawi w ciągu 6 dni
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiku26 Według mnie też trzeba potwierdzić w terenie, bo adres jest w planach...Może wykonali, a tylko źle oznaczyli, stąd w mapie Zasięgu złe dane...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jutro powinien być 6 dzień (jeżeli to dni robocze). Zadzwonie i dopytam.
Dodam, że poszedłem się przejść do tego same adresu, koło tej Drogi 32.
Los chciał, że podjechała Pani i Pan co jest ich dom pod tym samym adresem i mówi, że nie raz dostała listy i paczki, które nie były do niej (bo każdy myli adres) i nie ma w ogóle światłowodu - Orange pokazuje na mapie, że tylko u nich jest.
Na słupach tam nie ma nic, żadnych kabli itd. Poniżej zdjęcie co mam koło domu.
Oby się okazało, że to pomylenie adresu bo mylą z moim (2 inne gospodarstwa domowe)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Update
Minął tydzień - nikt się nie kontaktował.
Zadzwoniłem na dział techniczny - gość totalnie na nie, wszystko na nie, on nie zrobi i nie wyśle bo nie może, bo na stronie nie ma i tyle.
Zadzwoniłem ponownie, odebrała Pani i opisałem jej sytuację i przyjęła jakieś zgłoszenie, wysłała maila, opisała wszystko i do 2 tyg oficjalnie mają się kontaktować + poprosiłem od niej o telefon w razie czego za te 2/3tyg..
Ogólnie sytuacja komiczna powoli, bo nie widzą mojego poprzedniego zgłoszenia - nic. Ja tylko chce, żeby technik to sprawdził w terenie i mi dał info i tyle
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiku26 To nie wiem zrób może zdjęcia słupa i w tle gdzie stoi twój dom a później idź do salonu i pokaż że jest infrastruktura i prosisz o wysłanie montera celem potwierdzenia i instalacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marder
Mam zdjęcia - i zgłosiłem to na infolinii Orange.
Jak byłem w salonie to Pan, że nie będzie i może nawet nie być przez 3 lata - Pani obok pracownik, że ona sprawdzi bo wydaje jej się, że powinno być i mówi, że ona widzi oficjalnie na mapie mój dom ale zadzwonią do kogoś i mi dadzą znać.
Dali znać, że ktoś tam od nich to sprawdził i nie da rady, także to takie w kółko bawienie się, a nikt nie przyjdzie sprawdzić.
Czekam na odpowiedź od 1 osoby + od Orange bo przyjęli kolejny raz zgłoszenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakby była kumata trochę i znała strukturę firmy to by zadzwoniła do kogoś odpowiedzialnego za bazę danych i zgłosiła błąd. A tak to takie odbijanie piłeczki następuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W tej firmie nawet kumaci nie mają dostępu do kogoś odpowiedzialnego za bazę dnych