- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Standardowo, czyli kiedy będzie światłowód?
Dobry!
Ostatnio mocno mi się nudziło i obejrzałem kilka filmików z serii "Jak to działa" na waszym "jutubowym" kanale i tak mnie to zainteresowało, że skończyłem na reklamach tegoż internetu 😄
Szczególnie zainteresowała mnie wasza nowa? oferta 1Gb/s, która przebija chyba wszystko co jest aktualnie na rynku i dlatego chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa w "mojej" miejscowości.
Z tego co wyczytałem z mapy UKE, to planowana rozbudowa w miejscowości Cybinka jest wyznaczona na dzień 30.09.2020, to ostateczny termin czy może się coś zmienić (na lepsze mam nadzieję)? Głównie interesuje mnie ulica Szkolna.
Dodam, że aktualnie w tej miejscowości jest prowadzony remont drogi z czego samo Orange mogłoby skorzystać i pociągnąć kilka m lub km "magicznego kabelka" (podobnie uczynił miejscowy dostawca internetu ale jego oferta jest według mnie nieciekawa)
Niedawno nawet widziałem dwa wasze samochody i kilku "pomarańczowych ludków" przy waszym budynku w tej miejscowości i tak mnie natchnęło na poszukiwanie informacji na ten temat.
To chyba tyle, dzięki!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A tak niestandardowo? 😄
Możesz powiedzieć coś więcej? Jakieś szczegóły?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś