- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaby zasięg _Myszków
Od dłuższego czasu występują duże problemy podczas rozmów (zaniki sygnału, zrywanie połączeń)-Myszków.W ubiegłym tygodniu w niedzielę 22.07.2018 podobno była jakaś krytyczna awaria która niby miała być usunięta w ciągu 12 h. Niestety problem nadal istnieje
Czy ktoś może udzielić mi rzeczowej odpowiedzi kiedy te problemy się zakończą bo niestety konsultanci zasłaniają się niewiedza techniczną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaby zasięg _Myszków
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaby zasięg _Myszków
@Piotrekk85na tej stronie nie ma już obecnie (nie wiem czy wróci) formularza zgłoszeniowego.
@Anonima o jaką ulicę chodzi (numer domu nie jest konieczny, chyba że bardzo długa ulica)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaby zasięg _Myszków
Obecnie nadajnik powinien działać poprawnie. Spróbuj ponownie uruchomić telefon. Rzeczywiście tam było sporo prac robionych. Jest też informacja, że w paśmie 900MHz mogą być zakłócenia, ale to już trwa od dłuższego czasu. W każdym bądź razie, warto przetestować ustawienie na sztywno w telefonie 2G/GSM lub 3G/WCDMA. Natomiast do internetu przełączać się na tryb automatyczny z LTE.
Jak powyższe nie pomoże, to warto przetestować w innym aparacie lub też można skorzystać w Wi-Fi Calling. Więcej tutaj: https://www.orange.pl/view/wificalling
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaby zasięg _Myszków
no a czy te zakłócenia w paśmie 900MHz są spowodowane i czy jest szansa że będzie to usunięte. Faktycznie są one od dłuższego czasu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaby zasięg _Myszków
ustawienie na sztywno nic nie daje -zrywa połączenia a bywa i tak że nikt się nie może dodzwonić i po jakims czasie przychodzi sms z powiadomieniem. Problem występuje na telefonach wszystkich domowników
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaby zasięg _Myszków
Niestety nie ma informacji skąd (chociaż bardziej chodzi o zasięg że jest dość słaby, niż że ktoś zakłóca sieć), ani do kiedy. Natomiast nie tak daleko, bo przy ulicy Polnej jest planowany nowy nadajnik. Data to prawdopodobnie koniec listopada.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaby zasięg _Myszków
Czy jest mi Pan w stanie odpowiedzieć na wiadomość którą do Pana przesłałem?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »