Ruszyła kolejna tura IV konkursu w ramach KPO

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 425
  • 1540
  • 4

Ogółem u mnie we Włocławku żaden operator nie wziął środków z KPO (przegladając sporo adresów na stronie rządowej)

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 24
  • 65
  • 0

@deestnapisał(-a)

Ogółem u mnie we Włocławku żaden operator nie wziął środków z KPO (przegladając sporo adresów na stronie rządowej)

To witam w ekipie 

Odpowiedź:

Dzień dobry,

w odpowiedzi na przesłaną wiadomość informujemy, że punkt adresowy XXXXXXXXXX (gmina xxxxxxxxxx) został ujęty w listach konkursowych wystawionych w ramach trzeciego naboru działania KPO  – obszar 6.28.10.2. Niestety w trakcie naboru nie został wyłoniony wnioskodawca w związku z czym dla interesującej Pana lokalizacji aktualnie nie będzie realizowana inwestycja z wykorzystaniem dofinasowania UE.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2842
  • 12101
  • 74

@karmelowy Niestety bywa i tak... W mojej miejscowości część adresów juz jest na "zielono"  z 4 naboru. 

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 13
  • 34
  • 0

U mnie napisali , że wnioskodawca uzyskał pozytywną ocenę na mój punkt adresowy, jednak odstąpił od podpisania umowy i nie będzie realizowane z IV KPO.

Na moje szczęście ŚI ujęło mnie w swoich planach ale dopiero pod koniec 2026 więc jakaś nadzieja jest.

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 4
  • 0

Na mapadotacji.gov pokazuje w moim powiecie inowrocławskim, że Orange podpisał umowę z KPO IV z obszaru 4 i 5.

Czy da radę sprawdzić jakie to są konkretne adresy czy trzeba czekać na aktualizacje internet.gov bo aktualnie nic tam nie ma w tym powiecie od Orange z KPO 4 

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 85
  • 326
  • 0

W ogóle, u mnie w mieście jest kilka adresów wyznaczonych do dofinansowania w ramach KPO, ale żaden z adresów nie ma wybranego beneficjenta

mily____0-1758301354049.png

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 425
  • 1540
  • 4

A sprawdź czy jakiś operator bierze pieniądze na mapach dotacji do 

5.2. C1.1.1. Zapewnienie dostępu do bardzo szybkiego internetu na obszarach białych plam, u mnie tylko bierze Orange i jakiś lokals pieniądze na powiecie włocławskim, ale na włocławek (jako miasto na prawach powiatu) - nie 

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 4
  • 0

może trzeba czekać na nową aktualizację planów inwestycyjnych na internet.gov a to będzie dopiero 10 października

• 85
  • 326
  • 0

@mleczkowy356napisał(-a)

może trzeba czekać na nową aktualizację planów inwestycyjnych na internet.gov a to będzie dopiero 10 października

W innych miastach są już wskazani operatorzy

• 85
  • 326
  • 0

@mleczkowy356napisał(-a)

Jest już po 10 października, a wybranych beneficjentów jak nie było tak nie ma 😐