- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z dorejonizowaniem światłowodu. Otrzymałem odmowę mimo że jest u mnie skrzynka Orange.
Dzień dobry,
Jestem klientem Orange od 2017 roku. W tym roku w naszym domu pojawił się Swiatlowod. W maju do mnie zadzwonila Pani z salonu z oferta podlaczycz Swiatlowod. W ten sam dzień przyszedłem do salonu i podpisałem deklarację. Cały miesiąc do mnie nikt nie dzwonił. Kiedy napisałem w dział usługi, to otrzymalem odpowiedz ze moja deklaracja jest anulowana.
Pani doradca zarejestrowała nowe zgłoszenie od mnie w sierpniu. Dzisiaj otrzymalem odpowiedz ze dorejonizowanie Światłowodu jest niemożliwe pod mój adres bez względu na to ze na drugim piętrze znajduje się pudełko z napisem "W tym domu działa Światłowód od Orange".
Nikt nie uzasadnił dlaczego odpowiedź na moje zgłoszenie jest negatywna. Kiedy zapytałem u doradcy co w takim razie musze zrobic, ona zignorowała to pytanie.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z dorejonizowaniem światłowodu. Otrzymałem odmowę mimo że jest u mnie skrzynka Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arhiletius jedyna droga to oficjalne pismo do Orange z podaniem o dorejonozowanie lokalu. Poleconym na adres do korespondencji Orange
Orange Polska SA
Jagiellońska 34
96-100 Skierniewice
Dokładnie opisz sprawę, dołącz fotki puszki i ogłoszenia.
To działa...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W takim razie sprobuje najpierw dowiedzieć się co to moga byc za mieszkania pod tymi adresami LU1-2.
Jeszcze taka obserwacja: kiedy w domu tylko pojawił się Swiatlowod, na stronie Orange z zakresem obsługi moje mieszkanie było oznaczone jako adres z mozliwosciu podlaczenia. Teraz jest napisane że usługa niedostępna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z tego co napisałeś wynika, że światłowód jest dostępny tylko w części lokali, a nie całym budynku. Zwykle dzieje się tak jak jest jakiś problem techniczny z poprowadzeniem kabli wewnątrz bloku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arhiletius LU 1 i 2 to są lokale użytkowe czyli takie w których jest lub będzie prowadzona działalność gospodarcza. Pytanie jak opisany jest numer Twojego mieszkania