- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC - wykluczony adres
U mnie pewnie było tak samo bo też najpierw adres był a potem go nie było tak jak pisałem wyżej. To jest śmiech na sali. Może sprawą powinno się zainteresować UOKiK czy coś, szczerzę to ja już nie wiem co dalej robić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC - wykluczony adres
czy ktoś się orientuję czy deklaracja https://www.orange.pl/view/sfh jest aktualna i czy warto ją wypełnić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC - wykluczony adres
@Łukaszzzzzz deklaracja nie wiem czy aktualna, ale warto ją wypełnić i wysłać, zawsze warto próbować różnych pomysłów, tym bardziej w Twoim przypadku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC - wykluczony adres
@Łukaszzzzzz ta deklaracja już niewiele daje, zarzucony projekt jeśli się nie mylę 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC - wykluczony adres
Najpierw POPC zaznacza na tej mapie https://capap.gugik.gov.pl/mapa/cppc/CPPC-internet/ mój adres a potem go usuwa, nie ukrywam że jestem zniesmaczony
@Anonim
rozumiem że to działa na zasadzie że im więcej osób z mojej miejscowości wypełni tym lepiej, czy to jest niezależne?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC - wykluczony adres
@Łukaszzzzzz na POPC nie mają już wpływu te zgłoszenia że strony Orange, ba inni operatorzy też tego nie biorą na poważnie, liczy się obszar o jak największym zaludnieniu i koszt objęcia tego terenu światłowodem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC - wykluczony adres
@ŁukaszzzzzzJuż pisałem, że jak nic nie zrobisz, nic nie osiągniesz...Lepiej zrobić wiele czynności, któraś może zaskoczy...Na forum już był ktoś, kto pismami i deklaracjami zwojował dorejonizowanie. Nie ma na to reguły, bo tak naprawdę to nie kwestia zgłoszenia, a wielu czynników techniczno-ekonomicznych. naciski jednak robią swoje..:)
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »