- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
01-10-2020
18:11
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-10-2020
18:11
POPC 2 miejscowość Lubsko
w uzupełnieniu dodam że w dzisiejszych planach nie ma Lubska nawet w styczniu 2021 i szczerze myślę że również wiosna niewiele zmieni. Pozdrowienia dla liczących limity danych.
01-10-2020
18:38
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-10-2020
18:38
@Kustosz skoro nie ma na styczeń to i kwiecień nierealny. Nie chcę być złym prorokiem, ale szybko przejście na bezlimitowe działanie nie nastąpi, chyba że u alternatywnego ISP
20-10-2020
09:55
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-10-2020
09:55
Ja bym nie przywiązywał zbytnio wagi do wykazów miejscowości w "Planowane uruchomienie lokalnych pętli/podpętli abonenckich"
ponieważ to tylko plany i niektóre miejscowości mogą nie być tam uwzględnione a sieć może być wykonana np. w sąsiednich miejscowościach mojego miasta tak się stało - światłowód jest tam od paru miesięcy a nigdy nie był w tych plikach pdf; lub na odwrót jedna miejscowość miała plany na czerwiec tego roku - wiszą tylko kable ze stelażami ale nie ma splitterów lub OPP (to chyba to samo) przez co sieć nie działa.
ponieważ to tylko plany i niektóre miejscowości mogą nie być tam uwzględnione a sieć może być wykonana np. w sąsiednich miejscowościach mojego miasta tak się stało - światłowód jest tam od paru miesięcy a nigdy nie był w tych plikach pdf; lub na odwrót jedna miejscowość miała plany na czerwiec tego roku - wiszą tylko kable ze stelażami ale nie ma splitterów lub OPP (to chyba to samo) przez co sieć nie działa.
20-10-2020
14:26
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-10-2020
14:26
Maćku, chciałbym aby w moim przypadku rzeczywistość wyprzedzała plany. Nie mniej jednak póki co ani widu ani słychu. Do tej pory nikt nawet nie skontaktował się z gminą i mieszkańcami w sprawie uzgodnień. Czekam i mnie zalewa. pozdrawiam serdecznie
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »