- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange z największą liczbą klientów po 2Q/2026
Orange nadal ma najwięcej użytkowników po 2Q/2026 - 20,8 milionów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
PrePaid, NJU abo, Flex..
Cała tajemnica... Oczywiście abo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Teraz w OPL mają ciśnienie na voice i na TV. Tylko szkoda że oferty są delikatnie mowiac takie se....
Na TV ma być wynik top3 do 2030(?) 😆😆😆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
TV dziś jako iPTV można posiadać za darmo😎 , więc chyba muszą zmienić podejście.
Osobiście od roku nie posiadam płatnej TV, teraz wprowadzają darmowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ronnapisał(-a)TV dziś jako iPTV można posiadać za darmo😎 , więc chyba muszą zmienić podejście.
Osobiście od roku nie posiadam płatnej TV, teraz wprowadzają darmowe.
jednak jeszcze bardzo dużo ludzi wybiera standardowa tv i netflixy czy inne mixy na razie tego nie zmienią
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Coraz więcej osób rezygnuje z dekodera (satelita, kablówka, IPTV) i zamienia na otwarty dostęp do telewizji OTT. W tym ostatnim przypadku wystarczy internet, Smart TV i ściągnięcie apki OTT.
Reasumując, IPTV to tzw. zamknięta sieć, nowoczesna "kablówka", dostęp przypisany do określonego użytkownika/sprzętu w określonej sieci. Podpisujesz umowę z operatorem, i oglądasz na jego sieci. Z kolei OTT to po prostu streaming. I tu i tu można oglądać kanały TV. Jednak w przypadku IPTV jest uznawane, ze "masz telewizję", a przypadku OTT już nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@szewol tak chodziło mi o OTT, a pisałem o iPTV 🙂
Nie używam netfilxów itp, szkoda mi czasu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z m3u jest taki problem, że dawcy i biorcy dostają wezwania do wyjaśnień. Osobiście uważam, że jak mnie na coś nie stać to tego nie kradnę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)Z m3u jest taki problem, że dawcy i biorcy dostają wezwania do wyjaśnień. Osobiście uważam, że jak mnie na coś nie stać to tego nie kradnę.
A to chyba mówisz o jakichś nielegalnych listach ( ͡° ͜ʖ ͡°) to tak samo jest z pobieraniem plików z sieci, używaniem różnych programów i apek i ogólnie korzystaniem z dobrodziejstw XXI wieku, wiadomka, amatorów w każdej dziedzinie prędzej czy później spotyka kara za amatorke czy partactwo...
ale żeby już nie robić offtopu, co do drugiego zdania to w takim razie wzorowy obywatel z ciebie musi być, uśmiechnięty i tak dalej, no cóż, trzymaj tak dalej, na pewno każda instytucja w tym i innych krajach, każde korpo z miliardowym obrotem doceni uczciwość jednostki, no ale wiadomka, uważać co chce a robić co innego każdy może, tak jak napisać i wysłać wpis który popełniłeś wyżej, na tym polega życie w wolnym kraju prawda?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tymczasem darmowa "telewizja internetowa" miała, jest i będzie sie mieć dobrze jeszcze wiele, wiele lat patrząc po:
1. Bardzo liberalnym (korzystnym dla obywateli) podejściu polityków i osób stanowiących prawo do problematycznych kwestii i "luk" w tymże prawie
2. Ilości korzystającej z niej użytkowników oraz jej łatwej dostępności, wynikającej z coraz większej wiedzy ludzi na temat dobrodziejstw technologicznych ostatnich dwóch dekad chociażby,
a swoją drogą nigdy nie słyszałem w moich kręgach by za legalne korzystanie z sieci i nie tylko, bo ogólnie różnych innych niezbędnych do godnego życia usług, ktoś kiedyś został ukarany w jakikolwiek sposób poza rzadko podpartą dobrymi argumentami podwyżką cen tychże usług a co jest niestety globalnym trendem w ostatnich latach...
( ͡° ͜ʖ ͡°)