Orange z największą liczbą klientów po 2Q/2026

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 793
  • 4800
  • 12

Orange nadal ma najwięcej użytkowników po 2Q/2026 - 20,8 milionów.

https://www.my-mobile.pl/index.php/2026/10/01/orange-play-plus-t-mobile-liczba-klientow-wyniki-finan...

9 ODPOW. 9

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3670
  • 9761
  • 166

PrePaid, NJU abo, Flex.. 

Cała tajemnica... Oczywiście abo. 

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1378
  • 3450
  • 31

Teraz w OPL mają ciśnienie na voice i na TV. Tylko szkoda że oferty są delikatnie mowiac takie se....

Na TV ma być wynik top3 do 2030(?) 😆😆😆

• 3670
  • 9761
  • 166

TV dziś jako iPTV można posiadać za darmo😎 , więc chyba muszą zmienić podejście.

Osobiście od roku nie posiadam płatnej TV, teraz wprowadzają darmowe. 

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1378
  • 3450
  • 31

@Ronnapisał(-a)

TV dziś jako iPTV można posiadać za darmo😎 , więc chyba muszą zmienić podejście.

Osobiście od roku nie posiadam płatnej TV, teraz wprowadzają darmowe. 

jednak jeszcze bardzo dużo ludzi wybiera standardowa tv i netflixy czy inne mixy na razie tego nie zmienią

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 320
  • 1630
  • 6

Coraz więcej osób rezygnuje z dekodera (satelita, kablówka, IPTV) i zamienia na otwarty dostęp do telewizji OTT. W tym ostatnim przypadku wystarczy internet, Smart TV i ściągnięcie apki OTT. 

Reasumując, IPTV to tzw. zamknięta sieć, nowoczesna "kablówka", dostęp przypisany do określonego użytkownika/sprzętu w określonej sieci. Podpisujesz umowę z operatorem, i oglądasz na jego sieci. Z kolei OTT to po prostu streaming. I tu i tu można oglądać kanały TV. Jednak w przypadku IPTV jest uznawane, ze "masz telewizję", a przypadku OTT już nie.

• 3670
  • 9761
  • 166

@szewol tak chodziło mi o OTT, a pisałem o iPTV 🙂

Nie używam netfilxów itp, szkoda mi czasu. 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 278
  • 894
  • 1

@Ronnapisał(-a)

@szewol tak chodziło mi o OTT, a pisałem o iPTV 🙂

Nie używam netfilxów itp, szkoda mi czasu. 

Widać, że człowiek kultury hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja też nie używam, bo szkoda mi czasu #pdk 

ale dla spragnionych telewizjii, można zarzucić sobie jakąś fajną liste m3u zawsze... ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4589
  • 23132
  • 107

Z m3u jest taki problem, że dawcy i biorcy dostają wezwania do wyjaśnień.  Osobiście uważam, że jak mnie na coś nie stać to tego nie kradnę. 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 278
  • 894
  • 1

@atlas_cudownapisał(-a)

Z m3u jest taki problem, że dawcy i biorcy dostają wezwania do wyjaśnień.  Osobiście uważam, że jak mnie na coś nie stać to tego nie kradnę. 

A to chyba mówisz o jakichś nielegalnych listach ( ͡° ͜ʖ ͡°) to tak samo jest z pobieraniem plików z sieci, używaniem różnych programów i apek i ogólnie korzystaniem z dobrodziejstw XXI wieku, wiadomka, amatorów w każdej dziedzinie prędzej czy później spotyka kara za amatorke czy partactwo...

ale żeby już nie robić offtopu, co do drugiego zdania to w takim razie wzorowy obywatel z ciebie musi być, uśmiechnięty i tak dalej, no cóż, trzymaj tak dalej, na pewno każda instytucja w tym i innych krajach, każde korpo z miliardowym obrotem doceni uczciwość jednostki, no ale wiadomka, uważać co chce a robić co innego każdy może, tak jak napisać i wysłać wpis który popełniłeś wyżej, na tym polega życie w wolnym kraju prawda?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tymczasem darmowa "telewizja internetowa" miała, jest i będzie sie mieć dobrze jeszcze wiele, wiele lat patrząc po:

1. Bardzo liberalnym (korzystnym dla obywateli) podejściu polityków i osób stanowiących prawo do problematycznych kwestii i "luk" w tymże prawie

2. Ilości korzystającej z niej użytkowników oraz jej łatwej dostępności, wynikającej z coraz większej wiedzy ludzi na temat dobrodziejstw technologicznych ostatnich dwóch dekad chociażby,

a swoją drogą nigdy nie słyszałem w moich kręgach by za legalne korzystanie z sieci i nie tylko, bo ogólnie różnych innych niezbędnych do godnego życia usług, ktoś kiedyś został ukarany w jakikolwiek sposób poza rzadko podpartą dobrymi argumentami podwyżką cen tychże usług a co jest niestety globalnym trendem w ostatnich latach... 

( ͡° ͜ʖ ͡°)