Oneplus 13R wifi calling

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2398
  • 10489
  • 94

Oneplus 13R wifi calling

@scorpiong jest nowy plik z 16.07.2025.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1546
  • 5

Oneplus 13R wifi calling

Jednak nadal brak na liście

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 9
  • 32
  • 0

Oneplus 13R wifi calling

Nie ma czegoś takiego jak włączenie opcji dla numeru telefonu. Dzwoniłem do BOK i rozmawiałem z konsultantem. Jeżeli smartfon ma taka możliwość, to bedzie działać. Przerabiałem sprawę i nawet zakładałem temat w tej sprawie tu, na forum. Mojego smartfonu nie ma na liście, a działa znakomicie. 

Jak masz taka funkcję w smartfonie, to ją włącz, a sprawdzić najłatwiej jest poprzez włączenie trybu samolotowego. Jak jesteś w sieci wifi to będziesz normalnie nawiązywać i odbierać rozmowy mimo trybu samolotowego. Skoro mój Oneplus Nord 4 ma, to tym bardziej będzie miał wyższy model. wifi calling.png

* Scaliłem wpisy - Wiktor

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2842
  • 12101
  • 74

Oneplus 13R wifi calling

@PrzemyslawWnapisał(-a)

Nie ma czegoś takiego jak włączenie opcji dla numeru telefonu. Dzwoniłem do BOK i rozmawiałem z konsultantem. Jeżeli smartfon ma taka możliwość, to bedzie działać. Przerabiałem sprawę i nawet zakładałem temat w tej sprawie tu, na forum. Mojego smartfonu nie ma na liście, a działa znakomicie. 

W Orange może włączają każdemu z automatu. Np Plusie czasem trzeba dzwonić do BOK aby włączyli.

Więc to tak nie działa, że  zawsze w każdym przypadku, jeżeli wi-fi calling telefon wspiera, to za automatu musi być dostępne. Wracając np do zielonego operatora, paczaj screen:)

Screenshot_20250926-071446.png