- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W mojej okolicy nie ma ( i chyba nie będzie) światłowodu........Szkoda że nie ma takiej możliwości żeby Orange oferowała int. 4G LTE bez ograniczeń......np. w zamian za brak swiatłowodu....A wiem że prędkośći internetu mobilnego 4G LTE to: 40Mb/s a na moich starych miedzianych kablach to 20Mb/s.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mastur napisał(-a):Źle nie jest wystarczy.....ale postanowiłem zadziałać że jak będzie okazja na światłowód to będę się starał o to żeby na mojej ulicy położyli go......bo 4G LTE ma jednak ograniczenia a to mi nie pasuje
A 1410 MB na ile Ci starczy ? Jest bonus w Ofercie na kartę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mobilny internet
mastur napisał(-a):W mojej okolicy nie ma ( i chyba nie będzie) światłowodu........Szkoda że nie ma takiej możliwości żeby Orange oferowała int. 4G LTE bez ograniczeń......np. w zamian za brak swiatłowodu....A wiem że prędkośći internetu mobilnego 4G LTE to: 40Mb/s a na moich starych miedzianych kablach to 20Mb/s.
@masturTeż tak bym chciał jak ty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mobilny internet
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mobilny internet
Źle nie jest wystarczy.....ale postanowiłem zadziałać że jak będzie okazja na światłowód to będę się starał o to żeby na mojej ulicy położyli go......bo 4G LTE ma jednak ograniczenia a to mi nie pasuje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mastur napisał(-a):Źle nie jest wystarczy.....ale postanowiłem zadziałać że jak będzie okazja na światłowód to będę się starał o to żeby na mojej ulicy położyli go......bo 4G LTE ma jednak ograniczenia a to mi nie pasuje
A 1410 MB na ile Ci starczy ? Jest bonus w Ofercie na kartę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś