- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mistrz jest tylko jeden
Potwierdzam. Mistrz jest tylko jeden - Orange 5G
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mistrz jest tylko jeden
Tak. Tak naprawdę mam 3 numery u różnych operatorów,. Orange praktycznie w każdym miejscu deklasuje resztę. W domu jestem w zasięgu pasma C. Speed test cały czas pokazuje okolice 800Mbps, niezależnie od pory dnia. Konkurencja, szczególnie zielona to jakiś żart 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mistrz jest tylko jeden
Zapewne na terenach mniej zurbanizowanych sytuacja wygląda inaczej, ale w centrum aglomeracji Śląskiej też nie mamy powód do narzekania. Na mojej dzielni, SpeedTest pokazuje nawet ponad 900 Mb/s na moim smartfonie (na zewnątrz). 😍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mistrz jest tylko jeden
He, he, herosi, na mojej dzielni (10km od Olsztyna, 2 kreski LTE na dworze) to ja mam 2Mbps download 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mistrz jest tylko jeden
Jako klient zielonego niejako z przymusu, bo to nr służbowy to czasem śledzę opinie i problemy tego operatora, a tam mają lejki, jak za czasów Mieszka I XD , routery w najgorszych możliwych wariantach itp... Ale żeby nie było, że tylko Orange i Orange. Fioletowy zaczął uzupełniać białe plamy i na wsiach faktycznie zaczyna mieć monopol. Przynajmniej w mazowieckim obserwuje taką ekspansję fioletowego...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mistrz jest tylko jeden
Od czasu do czasu jeżdżę służbowo w Polskę z routerem 5G i widzę, że w wielu miejscach w ogóle z internetem mobilnym jest jeszcze nie najlepiej
@atlas_cudownapisał(-a)Ale żeby nie było, że tylko Orange i Orange. Fioletowy zaczął uzupełniać białe plamy i na wsiach faktycznie zaczyna mieć monopol. Przynajmniej w mazowieckim obserwuje taką ekspansję fioletowego...
Fioletowe 5G w paśmie C pojawia się też w dość nieoczywistych miejscówkach w Polsce lokalnej