Mistrz jest tylko jeden

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 560
  • 2723
  • 23

Mistrz jest tylko jeden

6 ODPOW. 6

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1600
  • 6593
  • 62

Mistrz jest tylko jeden

No i to jest wynik 👍

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3352
  • 14724
  • 82

Mistrz jest tylko jeden

Tak. Tak naprawdę mam 3 numery u różnych operatorów,. Orange praktycznie w każdym miejscu deklasuje resztę. W domu jestem w zasięgu pasma C. Speed test cały czas pokazuje okolice 800Mbps, niezależnie od pory dnia. Konkurencja, szczególnie zielona to jakiś żart 🙂

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 175
  • 775
  • 3

Mistrz jest tylko jeden

Zapewne na terenach mniej zurbanizowanych sytuacja wygląda inaczej, ale w centrum aglomeracji Śląskiej też nie mamy powód do narzekania. Na mojej dzielni, SpeedTest pokazuje nawet ponad 900 Mb/s na moim smartfonie (na zewnątrz). 😍

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 489
  • 2887
  • 0

Mistrz jest tylko jeden

He, he, herosi, na mojej dzielni (10km od Olsztyna, 2 kreski LTE na dworze) to ja mam 2Mbps download 🙂

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3352
  • 14724
  • 82

Mistrz jest tylko jeden

Jako klient zielonego niejako z przymusu, bo to nr służbowy to czasem śledzę opinie i problemy tego operatora, a tam mają lejki, jak za czasów Mieszka I   XD , routery w najgorszych możliwych wariantach itp...   Ale żeby nie było, że tylko Orange i Orange. Fioletowy zaczął uzupełniać białe plamy i na wsiach faktycznie zaczyna mieć monopol. Przynajmniej w mazowieckim obserwuje taką ekspansję fioletowego...

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 560
  • 2723
  • 23

Mistrz jest tylko jeden

Od czasu do czasu jeżdżę służbowo w Polskę z routerem 5G i widzę, że w wielu miejscach w ogóle z internetem mobilnym jest jeszcze nie najlepiej 

@atlas_cudownapisał(-a)

Ale żeby nie było, że tylko Orange i Orange. Fioletowy zaczął uzupełniać białe plamy i na wsiach faktycznie zaczyna mieć monopol. Przynajmniej w mazowieckim obserwuje taką ekspansję fioletowego...

Fioletowe 5G w paśmie C pojawia się też w dość nieoczywistych miejscówkach w Polsce lokalnej