- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój adres znajduje się w popytowej bazie na światłowód ale od 3 lat nic się nie dzieje
Witam, czy ktoś z państwa wie jak najszybciej uzyskać światłowód, w mojej miejscowości jest co nie co gdzieś światłowód ale w mojej okolicy nie , zgłaszałem zapotrzebowanie światłowód w formularzu orange 3 lata temu i dostałem odpowiedz rok temu w Styczniu że mój adres znajduje sie w popytowej bazie danych, czekam do tej pory i nic nadal nie wiem, dzwoniłem też do orange kiedy będzie i czy jest jakaś możliwość ale nie wiedzą, zgłaszałem też zapotrzebowanie światłowodu do kilka operatorów ( w tym także orange) na internet.gov ale też nikt sie nie odezwał,
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój adres znajduje się w popytowej bazie na światłowód ale od 3 lat nic się nie dzieje
@kacper211 zadaj pytanie mailowe Zespołowi CPPC. Adres wygooglasz bez problemu.
Drugie, to analiza kto ma światłowód w Twojej miejscowości i pismo do tego operatora o plany rozwoju sieci. Co, którzy mają przyczółek w danym rejonie przeważnie wygrywają konkursy z dofinansowaniem unijnym KPO/FERC bo mają najtaniej, gdyż mają już punkty styku dla dalszego rozwoju infrastruktury
Co to za miejscowość?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 Miejscowość to Miłoszewo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Pomorski Światłowód (inwestycje z UE): Często obsługuje te tereny, kontakt: ✉️ kdawidowicz@pomorski-swiatlowod.pl, tel. 780 288 636.
- Strona gov.pl ,aby sprawdzić dostawców w rejonie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kacper211napisał(-a)
zgłaszałem zapotrzebowanie światłowód w formularzu orange 3 lata temu i dostałem odpowiedz rok temu w Styczniu że mój adres znajduje sie w popytowej bazie danych
zgłosiłeś popyt na adresie, to adres się znalazł w popytowej bazie. Po to jest formularz. A że ktoś po 2 latach spojrzał i stwierdził, że kliknąłeś w formularz ... cóż ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czasem warto zapytać i jakiegoś lokalnego operatora. Z nimi się łatwiej dogadać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kacper211 pytaj tego operatora, który "gdzie nie gdzie ma światłowód". Co do Orange to
możesz napisać do Skierniewic na adres korespondencyjny:
Orange Polska S.A.
Jagiellońska 34
96-100 Skierniewice
z dopiskiem "dorejonizowanie" lub "inwestycja"
o właśnie dorejonizowanie lub weryfikację możliwości współfinansowania inwestycji...może być szybciej tylko w przypadku, kiedy operator będzie miał takie możliwości i się zgodzi.;
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A na stronie https://orange.pl/zobacz/swiatlowod-zgloszenie nie?