Kolizja z kablem telekomunikacyjnym na działce – jak ją rozwiązać?

ROZWIĄZANE

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 10
  • 25
  • 0

@MarcinKetrzynnapisał(-a)

A ten kabel nie kończy się u Ciebie? 

W ziemi idzie do slupa na mojej dzialce no a dalej to nie wiem czy przechodzi w ten napowietrzny?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 100
  • 284
  • 3

Ciekawi mnie tylko dlaczego na zdjęciu z geoportalu nie widać, żeby leciało coś dalej pomarańczową kreską, na Twoim zdjęciu też nie ma

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8678
  • 35096
  • 293

@MarcinKetrzynnapisał(-a)

Ciekawi mnie tylko dlaczego na zdjęciu z geoportalu nie widać, żeby leciało coś dalej pomarańczową kreską, na Twoim zdjęciu też nie ma

Bo pomarańczowe jest w powietrzu, a czarne w ziemi. Bardziej chodzi o to czarne.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 100
  • 284
  • 3

@j131 ale na tym z geoportalu nie widać tego, u mnie w ziemi wszystko pomarańczowe, dając warstwę uzbrojenie terenu - > sieć telekomunikacyjna powinno pokazać wszystko 

Screenshot_20250929_220741_Geoportal 2.jpg

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8678
  • 35096
  • 293

@mardernapisał(-a)

Tak to jest kabel telekomunikacyjny. Przebiega tak jak na załączonym screenie. Żółta linia przy skraju działki. Obawiam się że może być czynny. Musisz czekać na odpowiedź ze Skierniewic. 

PS. W rogu działki jest słup albo słupek rozdzielczy. 

j131_0-1759177116139.png

Chodzi ci o ten obrazek? No to na nim widać obie linie na pomarańczowo, tyle że są cieniutkie. Na telefonie słabo je widać.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2997
  • 11193
  • 65

@MarcinKetrzyn Do słupa linia biegnie napowietrznie co widać na moim zdjeciu, kolegi mapie oraz na fotografii w realu. Ze słupa schodzi do ziemi i dalej biegnie skrajem działki już w ziemi.