- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
W takim przypadku potrzebna jest antena i nakierować na konkretny nadajnik. Ustawić antenę tam gdzie będzie zasłonięta z tego nadajnika gdzie masz tylko pasmo 800.
Zapewne będą dokładać pasma, potrzeba czasu na to.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
@Zeuseknapisał(-a)W takim przypadku potrzebna jest antena i nakierować na konkretny nadajnik. Ustawić antenę tam gdzie będzie zasłonięta z tego nadajnika gdzie masz tylko pasmo 800.
Zapewne będą dokładać pasma, potrzeba czasu na to.
Z routerem nie ma na razie problemu. Zresztą w razie czego mogę mu wyciąć odpowiednie pasmo.
Powariowały natomiast telefony. Nagle widzą tylko ten BTS (bo sygnał jest faktycznie mocny) co przekłada się na całkowity brak internetu.
Chociaż nawet na tym paśmie 800 jakiś internet powinien działać. Mam podobną sytuację w innej lokalizacji (też tylko 800) i jakiś internet jednak jest. Marny bo góra 2 mega ale działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)
Nie masz możliwości wyboru pasm?
W telefonach nie.
Router sobie radzi pracując "po staremu" z innych dalszych BTS-ów. ale jak przestanie to mogę w nim to pasmo wyłączyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
Chwilowo sytuacja uległa zmianie. Nowy BTS wydaje się, że zamilkł. Przestał być wykrywany i przestał zakłócać "stare" odleglejsze nadajniki. Pozostaje mieć nadzieje, że nadal trwają testy uruchomieniowe i niedługo wszytko zagra tak jak powinno.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
Aktualizacja aktualizacji...
BTS ruszył ponownie. Tym razem wydaje się działać bardzo dobrze. Jest LTE w paśmie 800 i internet z przyzwoitym transferem, bo za takie trzeba uznać 20-28 downloadu i prawie 15 uploadu...
Oby tak zostało.
- « Poprzedni
- Następny »