- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
Jak się dowiedzieć kiedy faktycznie ruszy konkretny BTS? Maszt stoi, anteny dawno zamontowane, pozwolenia są... Nawet pojawił się na btsearch ale wciąż milczy... ID: 34256
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
Według btsearch ten BTS jest własnością Orange, wygląda na w pełni uzbrojony (sporo anten się pojawiło), ale netmonster go nie wykrywa, łączy z innymi, oddalonymi o 4 km. Do tego masztu mam 700 metrów i wygląda na to, że nadal milczy. Choć stoi już kilka miesięcy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
@Ianus72 być może nie są skąpletowame wszystkie pozwolenia, dla tego nie jest jeszcze w użyciu. Najszybciej możesz dowiedzieć się na infolinii. Licz się z tym, że konsultanci mogą nie mieć jeszcze informacji odnośnie nowej lokalizacji, a czasami mają dopiero tuż przed uruchomieniem nadajnika.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
@Ianus72 zadzwoń na infolinię jutro z rana. Jeśli mniej niż miesiąc do uruchomienia, to będą to widzieć w systemie i podadzą datę. Jeśli nie, to znaczy, że jeszcze nie czas na odpalenie nadajnika
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
BTS Search pokazuje od kilku lat, że mam BTS Orange za oknem, co jest bzdurą. Także tego...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
@ketrasaArturnapisał(-a)@Ianus72 być może nie są skąpletowame wszystkie pozwolenia...
Nr pozwolenia MNET/15/34256/1/25
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
@atlas_cudownapisał(-a)BTS Search pokazuje od kilku lat, że mam BTS Orange za oknem, co jest bzdurą. Także tego...
Ten akurat maszt istnieje od kilku miesięcy i jest na nim zamontowany osprzęt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
@Ianus72 W moim przypadku maszt tez istnieje, ale to tylko TMO. Wg bts Search jest tam również Orange. Rozumiem, że są różne źródła danych. Miałem na myśli, że ta stronka również się myli.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy ruszy BTS?
Cześć @Ianus72
Spróbuj zadać takie pytanie w komentarzu w tym wątku, które jest na stronie Biura Prasowego Orange
Widzę że czasami Pani Kinga odpowiada na tematy dotyczą nadajników BTS 🙂 Może dzięki zawartemu pytaniu w tym wątku uda Ci się poznać planowaną datę rozpoczęcia pracy tego nadajnika.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »