Nie można wyświetlić tego widżeta.

Kiedy ruszy BTS?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 556
  • 2244
  • 8

Kiedy ruszy BTS?

Jak się dowiedzieć kiedy faktycznie ruszy konkretny BTS? Maszt stoi, anteny dawno zamontowane, pozwolenia są... Nawet pojawił się na btsearch ale wciąż milczy... ID: 34256

10 ODPOW. 10

• 540
  • 2055
  • 8

Kiedy ruszy BTS?

@Ianus72  spróbuj spytać u operatora, lub u właściciela BTS-u.

• 556
  • 2244
  • 8

Kiedy ruszy BTS?

Według btsearch ten BTS jest własnością Orange, wygląda na w pełni uzbrojony (sporo anten się pojawiło), ale netmonster go nie wykrywa, łączy z innymi, oddalonymi o 4 km. Do tego masztu mam 700 metrów i wygląda na to, że nadal milczy. Choć stoi już kilka miesięcy

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20529
  • 59254
  • 803

Kiedy ruszy BTS?

@Ianus72 być może nie są skąpletowame wszystkie pozwolenia, dla tego nie jest jeszcze w użyciu. Najszybciej możesz dowiedzieć się na infolinii. Licz się z tym, że konsultanci mogą nie mieć jeszcze informacji odnośnie nowej lokalizacji, a czasami mają dopiero tuż przed uruchomieniem nadajnika. 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14894
  • 61156
  • 758

Kiedy ruszy BTS?

@Ianus72  zadzwoń na infolinię jutro z rana. Jeśli mniej niż miesiąc do uruchomienia, to będą to widzieć w systemie i podadzą datę. Jeśli nie, to znaczy, że jeszcze nie czas na odpalenie nadajnika 

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 1369
  • 5538
  • 27

Kiedy ruszy BTS?

BTS Search pokazuje od kilku lat, że mam BTS Orange za oknem, co jest bzdurą.  Także tego...

• 556
  • 2244
  • 8

Kiedy ruszy BTS?

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Ianus72 być może nie są skąpletowame wszystkie pozwolenia...

Nr pozwolenia MNET/15/34256/1/25

• 556
  • 2244
  • 8

Kiedy ruszy BTS?

@atlas_cudownapisał(-a)

BTS Search pokazuje od kilku lat, że mam BTS Orange za oknem, co jest bzdurą.  Także tego...

Ten akurat maszt istnieje od kilku miesięcy i jest na nim zamontowany osprzęt.

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 1369
  • 5538
  • 27

Kiedy ruszy BTS?

@Ianus72   W moim przypadku maszt tez istnieje, ale to tylko TMO. Wg bts Search jest tam również Orange. Rozumiem, że są różne źródła danych. Miałem na myśli, że ta stronka również się myli. 

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 2794
  • 11596
  • 116

Kiedy ruszy BTS?

Cześć @Ianus72 

Spróbuj zadać takie pytanie w komentarzu w tym wątku, które jest na stronie Biura Prasowego Orange

Blisko 200 nowych stacji w sieci Orange https://biuroprasowe.orange.pl/blog/blisko-200-nowych-stacji-w-sieci-orange/ 
Widzę że czasami Pani Kinga odpowiada na tematy dotyczą nadajników BTS 🙂 Może dzięki zawartemu pytaniu w tym wątku uda Ci się poznać planowaną datę rozpoczęcia pracy tego nadajnika.
Jeszcze spróbuj w tej sprawie skontaktować się jutro na Orange czacie z doradcą i zapytaj się kiedy nadajnik rozpocznie pracę 🙂
Daj znać o postępach 😎
Miłej niedzieli 🙂
Pozdrawiam 🙂