Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy będzie Światłowód?

Highlighted
mad172x
Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy

Kiedy będzie Światłowód?

Witam,

chciałbym się zapytać kiedy będzie światłowód i czy w ogóle będzie na ul. Cicha w Puszczykowie. 10 Mb/s(i to jeszcze niedokońca, bo według mnie odbieram łącze 8Mb/s w najlepszym razie) to jest naprawdę bardzo i to bardzo słabe łącze w obecnych czasach, gdzie pobieramy pliki ważące naprawdę sporo, posiadamy telewizory z rozdzielczością 4k, czy chcemy sobie przesłać film z komputera na telewizor nawet w rozdzielczości fhd to jest to niemożliwe. Okropnie się męczymy wszyscy z tak wolnym internetem. Pozdrawiam

6 ODPOW. 6
Anonim
Nie dotyczy

Kiedy będzie Światłowód?

Wiadomość zawiera hiperłącze

@mad172x  zgłaszałeś chęć podłączenia światłowodu?

Procedura jest tu. Mapka zasięgu jest tu, wypada spojrzeć czy w pobliżu coś inwestują, i wypełnij deklarację chęci podłączenia światłowodu, jak tego nie zrobiłeś, jak więcej chętnych z pobliska będzie, to inwestycja szybciej ruszy.

KlientOrange1
Pracuję w Orange

Kiedy będzie Światłowód?

Aktualnie podłączenie jest planowane na kilku numerach niestety data podłączenia nie jest jeszcze znana.

mad172x

Kiedy będzie Światłowód?

Zgłaszałem chęć półtora roku temu. Widze, że w moje miejscowości w dolnej części są światłowody od Orange. INEA wleciała na górną, czyli do mnie ale ominęła moją ulice  ;/

mad172x

Kiedy będzie Światłowód?

To super, bo naprawdę jesteśmy zainteresowani. Kilka osób na naszej ulicy, by chętnie przeszło na światłowód. Mówimy tutaj konkretnie o Cichej, tak?.

KlientOrange1
Pracuję w Orange

Kiedy będzie Światłowód?

Tak, konkretnie o cichej

mad172x

Kiedy będzie Światłowód?

A można gdzieś zapytać o konkretny numer?. Chciałbym być świadomy przed wszystkim, bo jak już wszystko będzie ustalone to ciężko będzie cokolwiek ewentualnie zmienić, a dom mam gdzieś na środku tej ulicy.