Nie można wyświetlić tego widżeta.

Jak się dowiedzieć o terminie założenia światłowodu.

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 22
  • 49
  • 0

W jaki sposób zmodernizować internet mobilny skoro dostałem wprost informacje "Potwierdzamy, że sieć w Twojej okolicy jest przeciążona. W niektórych momentach dnia liczba użytkowników Internetu przekracza możliwości stacji bazowej, za co przepraszamy. Sytuacja może powodować wahanie prędkości Internetu. Dostęp do usługi jest jednak stały. Choć nie możemy zagwarantować natychmiastowej poprawy Internetu, będziemy monitorować nadajnik – na tej podstawie podejmujemy przyszłe decyzje o modernizacji sieci." Niestety czarno na białym pokazałem im że problemy występują u nich że to u nich tracę pakiety a także każdy z wyników jest problemem bo jest za wysoki. Niestety ale w okolicy 10km jest jeden nadajnik a jak zapytałem czy jest możliwość zmiany sygnału na inny nadajnik nawet z możliwością utraty do 30% szybkości i tak nic nie wywalczyłem. Tak samo z wymiana routera na router z możliwością podłączenia antenteny na ich koszt to tak czy siak nie.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1425
  • 5786
  • 30

Ta informacja to kopiuj - wklej. Pewnie wysyłają to każdemu, kto składa jakąkolwiek reklamację.

Jest kilka możliwościowi. Możesz napisać, jak obecnie łączysz się netem? Jakiego sprzętu używasz?

• 22
  • 49
  • 0

TCL HH512LM sprzęt, a na komputerze przez kabel do routera

• 1425
  • 5786
  • 30

To masz duże pole do popisu. Jeżeli chcesz faktycznie powalczyć o stabilny internet, to podstawą jest modem / router zewnętrzny. Oczywiście nikt nie zagwarantuje, że będzie idealnie, ale na pewno może być dużo lepiej.

• 22
  • 49
  • 0

A jaki polecasz tyle ze nie jakis drogi. Najlepiej zewnętrzny/ z antena

• 1425
  • 5786
  • 30

A jaki masz budżet? I czy boisz się używek?  Osobiście przyznam Ci się, że często kupuje używany sprzęt sieciowy. Do tej pory nie zawiodłem się.  

• 22
  • 49
  • 0

tak szczerze to sie zastanawiam czy to ma jakikolwiek sens wsadziłem karte do routera dokładnie b525s-23a gdzie na drugim internecie od tego samego operatora mam stabilny internet ale o 50mb/s wolniejszy i tak nic nie zmieniło to. Boje sie, że zakup routera będzie wywaleniem kasy w błoto :(. Pytanie do ile Polskich Złoty jest sensowny router na OLX i jaki to jest

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 606
  • 2276
  • 10

• 22
  • 49
  • 0

używałeś tego? będzie to lepszym rozwiązaniem od HH512LM? Boje sie tego ze jednak faktycznie cos jest z nadajnikami i nic narazie mi nie pomoże.

• 1425
  • 5786
  • 30

@BoguLekNikt nie da gwarancji, że zewnętrzny modem dużo zmieni. Zawsze możesz kupić jakiś nowy sprzęt przez internet i wtedy zyskujesz 2 tygodnie na testy. Jeżeli nie pasuje to zwracasz i pieniądze wracają do Ciebie. Na pewno nie mam zamiaru Cię do czegokolwiek przekonywać.