- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Na stronie Hurt Orange POPC 1.1 termin oddania dla Warszawy jest zaplanowany na luty. Czy to oznacza, że od lutego będę w zasięgu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
A wiesz czy w Hurcie Orange jest wykaz adresów do oddania lub gmin?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Zapytam z ciekawości, czy wiesz jak orange podłącza adresy do zasięgu (osobno czy kilka ulic na raz?). W w listopadzie Orange założyło infrastrukture na 4 ulicach i do dzisiaj nie znajdują się w zasięgu ( są w POPC). Mozliwe jest to, że razem będą oddane w lutym?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
U mnie - zakładałem w lipcu 2019-warszawa
strona pokazywała że jest dostęp
jeden konsultant że nie ma
drugi że neo do 80mb
trzeci ze tylko do 10mb
salon że jest dostępność światłowodem
- montaż to cyrk był u mnie, pot i łzy, plus zaangażowanie 3 osób i płyn do mycia naczyń, przestawianie cegieł w pionie klatki itd
od lipca korzystam i jest stabilnie oraz parametry prędkości zgadzają się
napisał(-a)Zapytam z ciekawości, czy wiesz jak orange podłącza adresy do zasięgu (osobno czy kilka ulic na raz?). W w listopadzie Orange założyło infrastrukture na 4 ulicach i do dzisiaj nie znajdują się w zasięgu ( są w POPC). Mozliwe jest to, że razem będą oddane w lutym?
Moze tak być, że cała klatka jednego bloku ma dostęp, a druga już nie. Albo kabel się kończy na lokalu na drugim pietrze i trzecie już nie ma. Tak mówił mój instalator.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Okazało się, że mój adres nie znajduje się w POPC. Byli u mnie technicy i mówią że wszystko jest wykonane do podłączenia. Na mapie Orange nie jest zaznaczone a oni nie mają możliwości zmiany i wykonania instalacji usługi. Jest to bardzo dziwna sytuacja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Być może jest tak że ISP który wykonywał infrastrukturę rozwiązał umowę z Orange i okablowanie zostało. Jeżeli były to światłowody Orange to jest to faktycznie dziwna sprawa...
tak czysto teoretycznie zapytaj konkurencji bo czasem jest tak że firma A i firma B mają włókna dostępne w Twoim rejonie. Co do Orange to słyszałem o tym, że nie wszystkie adresy/lokalizacje są dla nich opłacalne więc może to jakiś trop...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2