- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu na całym osiedlu - tylko nie u mnie
Mimo tego, nadal uważam, że to błąd na mapie. Być może przez przypadek pominęli twoją klatkę bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że wszystko jest gotowe pod instalacje a nie ma cię w "zasięgu". Także mam dwie teorie. Albo na drodze stoi coś naprawdę ważnego na przeszkodzie, albo to zwyczajny błąd w systemie. Najlepiej jak by to zgłosić do orange. Przyszedł by monter ocenił by czy rzeczywiście infrastruktura w twojej klacte jest gotowa i czy rzeczywiście zapomnieli wpisać twojej klatki do systemu. A jeżeli nie mogą cię podłączyć z innych ważniejszych przyczyn - domagał bym się odpowiedzi dlaczego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Domagać się? Orange jest prywatną firmą. Nie musi się tłumaczyć z własnych decyzji biznesowych. Po prostu nie wszędzie się opłaca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli sugerujesz, że tutaj się nie opłaca? Kolega który ma problem wysłał zdjęcia i praktycznie wszystko jest już zrobione, dlatego nie rozumiem czemu orange nic tam dalej nie robi. I tak domagał bym się odpowiedzi od orange - DLACZEGO. Jak wspomniałem instalacja światłowdu w klatce jest już prawie gotowa. Dlatgeo też domagał bym się odpowiedzi dlaczego nie ma mnie na mapie z zasięgiem światłowodu. Ja wiem, że orange nie musi się tłumaczyć, ale tak czy siak bym naciskał a jesli to nic nie da - próbował bym się dowiedzieć z innych źródeł np.: Od osoby zarządzającej blokiem itp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange pan na fokwarku i jak ty zwykły obywatel śmiesz się odpowiedzi domagać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrek to podejrzewam, że jak by był OLT w twoim domu, to i tak by napisał żę to orange się nie opłaca, ale GENIALNY MAX, to już się opłacał, a na dobrą polityke informacyjną już nie starczyło
na pierdoły są pieniądze, bo jakaś Żaneta se stwierdziła że pewnie pomoże im to być "innowacyjnymi "
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Otóż to, domagał bym, się. Jak zresztą teraz domagam się światłowodu na mojej wsi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgadzam się. Leci duży hejt na orange a to jaka jedyna firma telekomunikacyjna w Polsce nagrywa np: filmiki na yt gdzie tłumaczą różne rzeczy, pokazują jak działa światłowód itd. Idąc dalej ma największy zasięg światłowodu niż inne firmy i stawia na jego rozrastanie się. Można by tak było jeszcze wymieniać...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale zobacz jakoś w netii i w upc, da się normalnie porozmawiać i dogadać, wieć co za problem ma orange żeby wprowadzić normalną komunikacje z osobami decyzyjnymi, ale nie bo przecież zwykły chłop nie ma prawa do takich osób pisać, bo to jest "ELITA" xD, co oni tam robią oprócz excela i telko
a wracając do mojego problemu na chwile
czy naprawdę sądzisz że skoro ciągną do adresu który jest na za moją chatą to jest okey, a do mojego domu się nie da, przecież taniej jest chyba wszystko od razu zrobić, a nie tak po kawałku,
uczciwe wdg ciebie jest to że orange wzięło mój adres do inwestycji własnej, po czym się z niej wycofali, przez co mój dom nie znalazł się w POPC III i POPC IV, jakieś chociaż przepraszam by się przydało
firma prywatna, ale odpowiadająca przed sądem, ciekawe co na to prawnik powie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
hejt leci z powodu słabej komunikacji na linii klient-osoba decyzyjna, ja tylko chce odpowiedź uzyskać "dlaczego"