- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dodanie iPhone 13 do listy urządzeń wspierających 5G
Zwracam się z prośbą o dodanie iPhone 13 do listy urządzeń wspierających 5G w paśmie 2100 MHz.
Niedawno została na moim numerze włączona promocyjna usługa dostępu do 5G Pass i okazało się, że mój iPhone nie łączy się z tym pasmem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MKasprzycki według informacji zawartej na stronie: https://www.orange.pl/view/5g, Twój telefon obsługuje 5G. Już od iPhone 12 jest dostępne 5G w Orange. Musisz nie mieć spełnionego innego warunku, np. nie znajdujesz się w zasuęgu sieci 5G. Sprawdź na mapie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
13 wspiera od początku…
Proszę sprawdzić - ustawienia telefonu - sieć komórkowa - opcje danych kom. - głos i dane 5G On lub Auto, następnie proszę sprawdzić kartę sim czy jest nowego formatu a na koniec zasięg sieci 5G w okolicy.
Z ta kartą to przesadziłem bo do 13 nie wejdzie inna niż nano.
I jeszcze jedno - czy plan taryfowy inaczej abonament ma włączoną opcję 5G?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktoria17 słuszne pytanie 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MKasprzyckinapisał(-a)Zwracam się z prośbą o dodanie iPhone 13 do listy urządzeń wspierających 5G w paśmie 2100 MHz.
Niedawno została na moim numerze włączona promocyjna usługa dostępu do 5G Pass i okazało się, że mój iPhone nie łączy się z tym pasmem.
Jeśli promocyjna usługa aktywna jest na twoim koncie, to poprzez czat poproś o aktywację 5G, standardowo iPhone ma aktywną tą usługę, kwestia aktywacji jej na sim karcie 😉