- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego sąsiedzi mogą mieć światłowód a ja nie?
@Krek151napisał(-a)@-brtk- Nie miała pecha- nie tylko ona walczyła z takimi przypadkami było o tym głośno Jka pamiętam ona albo jej znajoma z p[odobnymi problemmi zrobiła spora aferę medialną wtedy. Były czasy Tele2 Netii i atak dalej gdzie konkurencji było sporo. Teraz już nie praktykuje się tej praktyki. Jedynie to opieszałości lub zwalanie że nie ma ludzi bądź koszty i ewentualnie tak jets ale kolejka. Ewentualne opory w necie bo słaby bo pingi to z powodu przeciążeń.
Niestety tak to wygląda kiedy korzysta się z innego operatora na sieci jeszcze innego. Trzeba się z tym liczyć że będą przerzucać się winą a nawet prosta usterka może trwać dłużej z uwagi na papierologię pomiędzy operatorami i przepływ informacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marder Na szczęście już nie stosuje się tej metody, że jak uciekasz od nas i idziesz do innego operatora a infrastruktura jets nasza to zrobimy wszytko aby pokazać ci ,że ten operator jest gorszy mimo ,że tańszy. teraz UKE i reszta na to patrzą. Ale i taka niemiła konkurencja sama zgasła. Teraz jest opcja przepychania że dla nowego klienta masz takie upusty aby tylko podpisał umowę a nie z innym. Jak podpisze to będzie siedział z nami od 12 do 24 miesięcy. Nie zrezygnuje bo dostanie karę. Klient stał się rzeczą, pionkiem w grze molochów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To prawda. Klientem jesteś dla nich do momentu podpisania umowy. Później to już mają cię gdzieś.
- « Poprzedni
- Następny »