- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Czy istnieje możliwość skorzystania z Darmowego Orange WiFi na laptopie? Na telefonie usługa działa poprawnie, ale na laptopie nie wyświetla mi się strona logowania.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem rozwiązał się sam - z jakiejś przyczyny, dopiero w oknie w trybie incognito strona logowania się załadowała i teraz internet działa bez problemu 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Darmowe Orange WiFi na laptopie?
@vecina_ruidosaJest taka możliwość czy masz login i hasło ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, a przynajmniej tak mi się wydaje. Na telefonie loguję się swoim numerem telefonu w Orange i hasłem zdefiniowanym w Mój Orange > Umowy, urządzenia i usługi dodatkowe > Pakiety i usługi dodatkowe > Darmowe Orange WiFi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@vecina_ruidosa wpisz po prostu w przeglądarce adres wifi.orange.pl i powinna pojawić się strona logowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@BORAX Niestety, po wpisaniu adresu, za każdym razem wychodzi mi coś takiego jak na zdjęciu poniżej. Miałam wtedy dostęp do internetu, ale w ramach udostępniania danych pakietowych z telefonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@vecina_ruidosa a sygnał dobry ? Czasem też tak miałem, że nawet ta strona się nie wczytywała. Po prostu połączyłem się z siecią i poczekałem z minutę jednocześnie stararąc się poprawić trochę sygnał i odświeżając adres. W końcu zaskoczyło.
Może zdarzyć się też tak, że Funbox sieć rozgłasza a sam nie ma dostępu do internetu 🙂 Jeżeli na innym urządzeniu działa, to ściągnij sobie program https://www.acrylicwifi.com/en/wlan-software/wlan-scanner-acrylic-wifi-free/ znajdź miejsce o najlepszym zasięgu, podłącz komputer do sieci i zaczekaj chwilę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Niestety, na laptopie strona nie chce się załadować.
@BORAX Wygląda, że sygnał dobry, ale nadal nic z tego nie wynika 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@vecina_ruidosa, przez zakładkę Mój Orange z forum wejdziesz przez usługi https://www.orange.pl/moj-orange/uslugi-komorkowe/pakiety-i-uslugi-dodatkowe
albo bezpośrednio na stacjonarnych są ustawienia pasma publicznego i darmowe Wi-Fi do aktywacji. To poniżej z komórkowych:
a poniżej na stacjonarnych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Usługę mam aktywną, na telefonie działa bez problemu, ale na laptopie nie wyświetla mi się strona do logowania.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »