- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy ponosze jakies koszta jesli zrezygnuje z Supernovy ?
Tak jak w temacie. Dziś mi instalują swiatłowód. Chce za wczasu sie zapytać, byc moze ktos ma doswiadczenie w tej kwestii, czy jesli zrezygnuje z ich uslugi to czy ponosze jakies koszta manipulacyjne lub cos w tym stylu ?
Będą kłaść kabel/kable, instalowac wszystko, a to trwa. Czy nie bede musiał uiścić jakiejś opłaty jeśli rozmyśle sie i nie bede chciał dłuzej korzystac z ich internetu ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Umowę podpisujesz na pewien okres lojalnościowy (np na 2 lata). W tym czasie gdy zerwiesz umowę, to zostanie naliczona kara umowna. Jeśli zerwiesz umowę po zakończeniu tego okresu (jednocześnie dopilując żeby się automatem nie przedłużyła na kolejne np pól roku - musisz minimum miesiąc wcześniej zerwać umowę) to żadna kara nie zostanie naliczona.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój błąd, nie napisałem ze chodzi o 14 dni, czyli termin, w którym moge wypowiedziec umowe, bo zostanie zawarta poza lokalem przedsiebiorstwa/firmy.
Tak czy siak, na infolinii Orange juz udzielili mi tej informacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kwestia opłat zależy od tego czy wyrażasz zgodę na uruchomienie usługi przed 14 dniami.
Jeśli nie, opłat nie ma żadnych.
Jeśli tak, aktywacja, proporcjonalny abonament i ew. usługi dodatkowe (do czasu odstąpienia) nie podlegają zwrotowi.