- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Temat przeniesiony z działu "Zakup nowej oferty" - moderator Wojciech.
Czy kiedykolwiek będzie funckja Światłowodu w Gostyninie bo, aktualni dostawcy internetu nie oświęcają mnie bo 4mbps downloadu, i ledwo 1mbps uploadu to nie jest zbyt a wiem jakie są osiągi waszego internetu.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Oliwier3 tam chyba działa SOFTNET, wystarczy popytać, może jest opcja podpięcia światłowodu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
Takie pytania o dostępność światłowodu najlepiej pytać na infolini lub czacie w Bok Orange my na forum raczej nie mam informacji gdzie i czy będzie czy są projekty światłowodu .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
U Ciebie światłowody buduje grupa Nexera. To operator hurtowy, które oferuje swoje usługi innym operatorom. Więc będzie pewnie po czasie tam Orange. Niestety nie wszystkie adresy zostały ujęte w POPC. Być może coś później będzie na pozostałych adresach.
Aktualnie zgłoszone adresy i daty masz w załączniku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Oliwier3 tam chyba działa SOFTNET, wystarczy popytać, może jest opcja podpięcia światłowodu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
Tak, oczywiście pytałem się, jest dostępny u mnie światłowód, ale po opiniach wielu innych osób, że ping duży lub nie nadąża prędkość i zamiast rekomendowanej jest o wiele słabiej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy pojawi się Światłowód w Gostyninie?
@Oliwier3 światłowód to szybkie połączenie, co do prędkości, nigdy nie ma max, gwarantowaną w umowie > Operator musi zapewnić, ping pewnie taki jak w Orange, zresztą Operator daje pewnie szansę na testy łącza, wypada skorzystać 😉
Tak na koniec, jeśli Orange nie prowadzi tam żadnych prac vs światłowód, to możesz długo czekać, więc jak ci zależy na światłowodzie to trzeba działać.