- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jeżeli mój adres znajduje się na stronie cppc.gov.pl to będzie u mnie podłączenie światłowodu?
Witam, mam pytanie odnośnie internetu. Czy jeżeli mój adres znajduje się na stronie https://cppc.gov.pl/po-polska-cyfrowa/po-pc-i-os/dzialania-1-1-wyeliminowanie-terytorialnych-roznic-... w tych dodatkowych białych punktach to przyłączą do mnie swiatłowód? Jak nie to na czym to polega. Z góry dziękuję i pozdrawiam za informacje.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie o światłowód.
@pepsiook jeżeli Twój adres jest zaznaczony kropką, to będziesz miał podłączenie światłowodu. Po kliknięciu na kropkę, wyświetli się numer projektu oraz kto go realizuje. Można próbować skontaktować się z firmá realizującą projekt, kiedy będzie podłączenie.
Tu masz jeszcze link do strony UKE:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie o światłowód.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie o światłowód.
Właśnie na tej stronie mam tylko, że jest popyt pod moim adresem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie o światłowód.
@pepsiook czyli Twój adres nie jest ujęty w programie POPC. Podłączenie w obecnym programie będzie trudne. Po zgłoszeniu w następnej edycji może być już uwzględniony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie o światłowód.
A już myślałem, że będę miał jakiś porządny i opłacalalny internet niż ten jaki aktualnie mogę jedynie mieć (20/4 download/upload). No nic, dziękuję za informacje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie o światłowód.
@pepsiook próbuj zgłaszać, może uda się uwzględnić Twój adres w projekcie. Nie będę ukrywał, że to może być trudne.
Zgłoś na stronie CPPC, na stronie UKE:
https://wyszukiwarka.uke.gov.pl/
oraz na stronie Orange:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie o światłowód.
Wysłałem nawet deklaracje bezpośrednio do Orange jakoś tydzień temu, sąsiad też wysłał, obok mnie są 4 domy więc ciężko raczej, lecz węzeł znajduje się 1,5km ode mnie, a jakoś 800m ode mnie w domach będzie normalnie robiony bo jest na tej mapie zaznaczony. Zobaczymy co będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie o światłowód.
@pepsiooksprawdź jeszcze tutaj: https://www.polskacyfrowa.gov.pl/strony/o-programie/projekty/lista-beneficjentow/. Ja sądzę, że wyszukiwarka UKE nie jest aktualna - patrz zastrzeżenie: "WYSZUKIWANIE - stan na 31.12.2018 r."
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »