- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy światłowód będzie dostępny przed terminem oddania podanym na internet.gov.pl?
@XKenziX to że masz kabel przy ogrodzeniu o niczym nie świadczy. Trzymaj się oficjalnego terminu. Jak usługi ruszą w 4 kwartale 2026 to będzie bardzo dobrze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy światłowód będzie dostępny przed terminem oddania podanym na internet.gov.pl?
Sprawdzam codziennie - ogólnie na adresach które są już dostępne niedaleko mnie są takie możliwości.
U mnie bez zmian.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ralliartur Nie wiem czy jest sens sprawdzania codziennie, bo z tego co jest napisane na stronie internet.gov.pl to operatorzy mają obowiązek aktualizacji dostępności usług do 10dnia każdego miesiąca więc chyba raczej nie dają informacji częściej niż raz w miesiącu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na internet.gov.pl na pewno nie, ale na stronie operatora może być wcześniej i tam sprawdzam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Np. w moim przypadku dostęp do światłowodu był o miesiąc wcześniej na internet gov, niż na stronie Orange. Podobna sytuacja pod innym adresami w mojej miejscowości.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »