- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Częstotliwości LTE
Witam. Jakie częstotliwości LTE i 3G obsługuje nadajnik Orange zlokalizowany w tym miejscu?
PCK 6, 42-110 Popów
https://maps.app.goo.gl/9E4SAbkTZjL6Bf1g9
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Częstotliwości LTE
@fwitkowski171 - no i czemu wprowadzasz w błąd? Podajesz częstotliwości, na które jest pozwolenie radiowe, a to wcale nie jest równoznaczne z tym, co faktycznie na danej stacji uruchomiono.
W bazie btsearch brak jest aktualnych danych o pasmach LTE uruchomionych na tej stacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Częstotliwości LTE
@mati2910 nadajnik w tej lokalizacji obsługuje UMTS 900 i UMTS 2100 oraz LTE 800.
W planach uruchomienie LTE 2100 - drugi kwartał 2020 r. oraz LTE 2600 - czwarty kwartał 2020 r.
Nie ma planów na LTE 1800.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Częstotliwości LTE
@fwitkowski171 w tej aplikacji jak i na stronie internetowej są podane tylko pozwolenia, jak napisał @juzew , nie mniej jest to również cenne źródło informacji i przynajmniej jest wstępny pogląd na daną lokalizację
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Częstotliwości LTE
@ketrasaArtur zgodzę się z tobą że to są same zgody jednak ja "zgodom" UKE bardziej ufam niż danym bezpośrednio z BTSearch (nie UKE), które są najzwyczajniej wybrakowane (braki w nadajnikach, częstotliwościach).
Zresztą zgoda na 3 częstotliwości LTE kończy się w 2024 (dane z wyszukiwarki UKE, choć nie danych kiedy zgoda została wydana)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Częstotliwości LTE
@fwitkowski171 dlatego ja porównuję dane z różnych ogólnodostępnych żródeł i podpieram się danymi uzyskanymi z Orange.
Informacje, które podałem każdy z Was uzyska, tylko trzeba wiedzieć jak się dopytać .
BTSearch ma apkę na smartfona, więc łatwo wyszukać nadajniki. Fajnie jak by UKE coś takiego zastosował (chyba, że jest a ja coś przegapiłem).