- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości połączenia z 5G 3500
Orange praktycznie na bieżąco aktualizowuje mapkę zasięgu. U mnie Orange uruchomiło N78 6 grudnia 2025 a już w styczniu 2026 pojawił się zasięg pasma C na mapie. A czy nie było tak, że N78 zniknęło w chwili pojawienia się 5G700?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
5G 700 jest jakoś od pół roku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No to, że tak powiem, jeździć, obserwować:) Daj znać, za kilka dni czy się coś zmieniło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Ok dam znać, w między czasie kolejne zgłoszenie poszło o przepięcie mnie do ww nadajnika. Ciekawe czy to coś da. Chyba że może wpływa jakoś na to używanie 3 kart z jednym nr w flex? Screen z pomiaru z przed chwili.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lasek122 na celowe przepięcie do innego nadajnika nie masz co liczyć. O tym decyduje modem i to w którego zasięgu jesteś. Według mnie byłeś na skraju zasięgu. Spróbuj zweryfikować lokalizację tego nadajnika i w ta stronę wystawić nawet są okno odbiornik. Jak najbardziej na kierunek nadajnika. Zrób wtedy test i zobaczysz różnice wskazań.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadal bez zmian z 5G. Chociaż dziś internet działa tragicznie, prędkości od 10 do 40mbps. Jako podstawowe łącze dla domu tragiczne.
Ciężko zmusić będzie router przynajmniej jeżeli chodzi o inne częstotliwości gdyż nadajnik z którego teraz korzystam jest 500m od mojego domu. Nie wiem jakim cudem z miesiąc chodziło bez problemu, a teraz taki klops. Dobrze że to flex i mogę wrócić bez problemu do Play jak się nic nie poprawi.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Musi być jakaś modernizacja albo awaria bo wszystko było dobrze i tak nagle z dnia na dzień zmiana. Pamiętaj że nie zawsze na infolinii mają informacje o modernizacji, u mnie przez tydzień była modernizacja nadajników a na infolinii nic nie wiedzieli. A byłeś może pod tym nadajnikiem sprawdzić czy tam lączy Cie z 5G 3500?
Jak tak patrzę na btsearch na nadajnik w miejscowości Glewo kujawsko-pomorskie to nie ma żadnego 5G ale jak przełączę na pozwolenia UKE to wskakuje że jest pozwolenie na 5G700 ale na 3500 nie ma pozwolenia jak pisałeś to od pół roku już jest dostępne 5G700 więc dane nie zostały zaktualizowane. Najbliższy nadajnik 5G 3500 jest we Włocławku na ulicy Płocka 164
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na SI2PEM masz najaktualniejsze wyniki pomiarów. Zazwyczaj zaraz po odpaleniu nowego pasma robią. Jeżeli chodzi o 3500 to łączyłem się z Włocławek ul. Dobrzyńska 14.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najlepiej w wolnej chwili podjechać pod nadajnik i zobaczyć czy tam Ciebie połączy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lasek122 ten nadajnik w Glewie nie ma włączonego 3600. To oficjalna informacja. Za to ma 700-kę
Mogłeś łapać nadajnik z Włocławka z Płockiej, który ma 3600