- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aqua M4 i wifi calling
Mam problem z wifi calling w aqua m4. Gdy telefon jest włączony (wybudzony) to wszystko działa jak należy. Natomiast gdy telefon wejdzie w stan uśpienia to nie można odebrać połączenia przychodzącego.
Ustawiłem w tel. wifi -zawsze, ale to nic nie pomogło. Czy jest jakaś szansa żeby poprawnie odbierał rozmowy przychodzące.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aqua M4 i wifi calling
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aqua M4 i wifi calling
Musiałem dopisać 1 do logina, nie wiem czemu.
Ale do rzeczy, jeżeli ktoś dzwoni do mnie to telefon nie dzwoni jak jest uśpiony, a osoba dzwoniąca słyszy że telefon jest wyłączony, dopiero gdy wzbudzę telefon to aplikacja łączy się z wifi.
Prośba, sprawdź jak jest u Ciebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aqua M4 i wifi calling
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aqua M4 i wifi calling
Tak wygaszenie.Po 2 minutach po zgaszeniu wyświetlacza nie można się do mnie dodzwonić. Android 6.01 aktualna apka. Zrobiłem reset i też nic;
Rozumiem że u Ciebie po wygaszeniu ekranu, po paru minutach gdy ktoś dzwoni to telefon sam się wzbudza i dzwoni przez wifi calling?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aqua M4 i wifi calling
marekgur1 napisał(-a):Tak wygaszenie.Po 2 minutach po zgaszeniu wyświetlacza nie można się do mnie dodzwonić. Android 6.01 aktualna apka. Zrobiłem reset i też nic;
Rozumiem że u Ciebie po wygaszeniu ekranu, po paru minutach gdy ktoś dzwoni to telefon sam się wzbudza i dzwoni przez wifi calling?
@marekgur1 To może masz inny problem z telefonem, niż kwestia zestawienia połączenia po WiFi.
Przed chwilą sprawdziłem czy odbiorę połączenie... telefon był na wygaszaczu ... i zadzwonił. Problemem akurat było to, że w tej chwili mam słaby zasięg sygnału WiFi więc zestawiło mi połączenie po klasycznym "kanale". Natomiast gdy wcześniej testowałem odbieranie, to byłem w takim miejscu, że miałem słaby sygnał ze stacji bazowej, za to bardzo dobry WiFi i widziałem ekran połączenia od appki WiFi calling.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aqua M4 i wifi calling
Witam
Misiek62 dzięki za zainteresowanie.
Rozwiązałem problem, niedawno dostałem nowego Funboxa .2.0. Za aktualizowałem go dzisiaj i wszystko działa.
Wielkie dzięki za pomoc.