- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🌩️SMS od ALERT RCB, np. "Uwaga! Dzis gwaltowne burze, silny wiatr i ulewny (...)" 🌩️
Dobry powod zeby nie isc do pracy przeciez napisali zeby zostac w domu
@wscieklaewka nie boj sie. Podładuj telefon i bedziesz caly czas mogla korzystac z NO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🌩️SMS od ALERT RCB, np. "Uwaga! Dzis gwaltowne burze, silny wiatr i ulewny (...)" 🌩️
@wscieklaewka ostrzeżenia w radiu słyszałem, ale do tej pory żadne SMS-y Alert RCB nie dotarły. Może u mnie będzie później wiało jak u Ciebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U Ciebie wiać nie będzie @ketrasaArtur ( nie wiem w jakim regionie mieszkasz ) boś Ty jest elektryk i musisz być na posterunku o i kropka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jak mi wyłączą lodówkę @byczyn_86 to co ja zrobię ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka przecież na dworze chłodno, więc wystawisz za okno
Wschód Polski, okolice Siedlec
edit
Jutro porywy wiatru mają sięgać do 90 km/h. W nocy wiatr będzie rósł w siłę, we wtorek już trochę spokojniej, ale jeszcze 70 km/h
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewkanapisał(-a)A jak mi wyłączą lodówkę @byczyn_86 to co ja zrobię ?
Lodowka za okno albo trzeba wszystko zjesc zanim wylacza prad dasz rade?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@wscieklaewka przecież na dworze chłodno, więc wystawisz za okno
Wschód Polski, okolice Siedlec
edit
Jutro porywy wiatru mają sięgać do 90 km/h. W nocy wiatr będzie rósł w siłę, we wtorek już trochę spokojniej, ale jeszcze 70 km/h
Jasne wystaw za okno jak od północnej strony mam +8 ( luty podkuj buty ) Wiatr mi garnki pozrywa, a gołębie zrobią spustoszenie i fee na parapecie. Dzięki @ketrasaArtur za porady. 🙂
Ty z okolic Siedlec ? Od piątku do wczoraj jakiś namolny numer próbuje mnie atakować właśnie z Siedlec
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Coś Ty @byczyn_86 🙂
Moja lodówka to pęka w szwach, a zamrażalnik to co chwilę muszę traktować nogą - się wciąż otwiera z przemęczenia chyba aż dziw, że jeszcze drzwiczki nie odpadły 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To co Ty bidulko nic nie jesz? Odchudzasz sie czy co?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zapasy są to @byczyn_86 🙂
Ja i odchudzanie he, he, ja kocham jeść i temu w nią pakuję to co mi smakuje 🙂