- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Mój adres jest w ramach programu POPC2, prace światłowodu na ulicy dobiegają końca. Usługi będzie oferować orange. Mam pytanie czy dla osób w ramach programu POPC2 jest tylko jedna prędkość? czy można wybrać. Zależy mi na światłowodzie z TV 600/1000 prędkość.
Oraz czy korzystanie z TV obniża prędkość światłowodu tak jak było to z telefonem kiedy korzystało się w tym czasie transfery spadały o 50%.
Dzięki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@prezes079Możesz wybrać ofertę jaką chcesz.
Korzystanie z IPTV wymusza zabranie na transmisję strumieniową małą część prędkości internetu. Dla dekodera max około 24Mb/sek jeśli oglądasz 4k , a 8Mb/sek jeśli HD. Możesz mieć multiroom czyli mnożysz razy ilość dekoderów i możesz nagrywać (kolejne mnożenie) lub wykupić multinagrywarkę i wtedy nagrywać w chmurze
Fakt, że korzystanie z telefonu obniżało prędkość neo, to było uszkodzenie , a nie prawidłowe działanie usługi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@prezes079Możesz wybrać ofertę jaką chcesz.
Korzystanie z IPTV wymusza zabranie na transmisję strumieniową małą część prędkości internetu. Dla dekodera max około 24Mb/sek jeśli oglądasz 4k , a 8Mb/sek jeśli HD. Możesz mieć multiroom czyli mnożysz razy ilość dekoderów i możesz nagrywać (kolejne mnożenie) lub wykupić multinagrywarkę i wtedy nagrywać w chmurze
Fakt, że korzystanie z telefonu obniżało prędkość neo, to było uszkodzenie , a nie prawidłowe działanie usługi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światłowód POPC2 pytania do użytkowników
Podziękował
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światłowód POPC2 pytania do użytkowników
@prezes079Się polecam... Jakbyś miał pytania, wal śmiało. Zawsze ktoś tu pomoże, wyjaśni