- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czy ma ktoś sposób jak sprawdzić kiedy będzie u mnie internet światłowodowy orange ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
hej,
Najszybciej będzie wejść na stronę wyszukiwarka.uke.gov.pl/, wpisujesz swój adres, potem odznaczasz inwestycje popc i powinno pisać po prawej stronie w okienku, że twój adres będzie mieć modernizacje we wrześniu tego roku.
Drugi sposób, wchodzisz na strone orange https://www.orange.pl/view/popc, i wybierasz swoje miasto 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
hej,
Najszybciej będzie wejść na stronę wyszukiwarka.uke.gov.pl/, wpisujesz swój adres, potem odznaczasz inwestycje popc i powinno pisać po prawej stronie w okienku, że twój adres będzie mieć modernizacje we wrześniu tego roku.
Drugi sposób, wchodzisz na strone orange https://www.orange.pl/view/popc, i wybierasz swoje miasto 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światło kiedy
prawdopodobnie tak, termin jest terminem "do" czyli będziesz mógł mieć nawet wcześniej.
Daj znać na forum jak będziesz już mieć 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światło kiedy
Mnie zastanawia rozbieżność dat...na stronie Orange dla sąsiedniej ulicy jest koniec prac na 31.07 A UKE 31.08...obstawiam że ta wcześniejsza się liczy Ale pewności nie mam...Jak po tej dacie nie będzie w następnej kolejności mojej ulicy to zwariuje chyba...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światło kiedy
Nie bierz tych dat pod uwagę, na stronie uke pod moim adresem jest wrzesień, z maila od orangeswiatlowod wynika zD maja podpiąć w 4Q, a ja już mam światło pod domem i zaraz odbiór będzie, na infolini info ze w marcu