- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam mam pytanie, w sobotę mnie odwiedził technik w celu instalacji usługi światłowód niestety stwierdził brak sygnału światłowodowego dodam że problem dotyczy miejscowości Ochotnica Górna . Moje pytanie kiedy się pojawi ten sygnał i kiedy będę mógł znów zamówić usługę . Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
w Ochotnicy Górnej prace (POPC) mają status w realizacji więc może nie zostałeś jeszcze podłączony pomimo posiadania gniazda optycznego w domu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód w Ochotnicy Górnej
@Goral5566 Cześć,
Technik odwiedził Cię w celu??? Gdzie stwierdził ów brak? Dlaczego (skoro brak jest po stronie Orange) miałbyś ponownie składać wniosek, a nie drugi raz umówić się na instalację?
Na Forum niestety nie mamy dostępu do bazy uszkodzeń Operatora (jeśli jest to awaria)
Doprecyzuj temat wizyty, a może cos wyjaśnimy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
może od początku zacznę mój adres pojawił się tydzień temu w zasięgu Orange światłowód więc zamówiłem usługę na infolinii Orange po czym przyjechał technik zamontował kabel itp i stwierdził z miernika brak sygnału światłowodowego i na tym zakończyła się jego wizyta dostałem tylko odpowiedz będziemy dzwonić ... i do tej pory nie wiem kiedy będę miał dostęp do usługi .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
w Ochotnicy Górnej prace (POPC) mają status w realizacji więc może nie zostałeś jeszcze podłączony pomimo posiadania gniazda optycznego w domu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
no tak ale część Ochotnicy Górnej jest już w zasięgu według mapy orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Goral5566 Zdarzają się buble wykonawcze lub zwykłe niedociągnięcie. Nieodebrany obiekt lub cześć infrastruktury. Zdarza się, sam byłem kilka razy w takiej sytuacji. Niedopatrzenie, za szybkie umieszczenie w bazie dostępnych usług danego terenu. Nie ma powodu do niepokoju i ponawiania wniosku, usuną usterkę/niedociągnięcie to skontaktują się , aby dokończyć instalacje. Możesz dzwonić na infolinię bądź czat po informację, ale już bliżej jak dalej, bo na pewno nie jesteś jedynym abonentem w tej sytuacji
Technik problem zgłosił, ale szkoda, że nie wziąłeś namiaru na montera, bo to on jest najlepszym źródłem informacji w terenie