- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód kiedy
Witam
Mam pytanie może zacznę od tego ze mieszkam w Ełku ulica suwalska i jest tutaj straszny problem z internetem po kablu.Jedyny operator to orange który oferuje magiczne 'do 10 mb' gdzie nawet 7 nie da się osiągnąć.Widziałem ze w Ełku orange dość szybko instaluje swiatłowody w mieście,a wiec pytanie czy w najbliższym czasie można liczyć na światłowód? Dziwi mnie jedno ze w tamtym roku była okazja bo był remont ulicy i położyć kabel mogli by dość szybko również w mojej okolicy jest duży zakład który jak się dowiedziałem bardzo chętnie podłączył by swiatłowód.Niby jest ten program POPC-1 i jest tam mój adres ale żaden dostawca lokalny nic o tym niewie.Miasto prawie 60 tyś mieszkanców a 70% niego ma tragiczny zasięg internetu od orange.Konkurencja ostatnio wprowadziła 'do 60mb' bez żadnych limitów i jest to jedyna oferta która u mnie działa wmiare dobrze.Szkoda ze orange woli motować światłowody tam gdzie są one dostępne od 2 albo 3 lat a kompletnie nie interesuje się tam gdzie ich internet dociera po starych 20 letnich kablach.Mam nadzieje ze orange wkońcu zacznie coś modernizować bo ich oferta jest tragiczna w mojej lokalizacji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód kiedy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód kiedy
@daw897Jedynie co możesz zrobić to zapisać się https://oferty.orange.pl/internet/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód kiedy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód kiedy
@daw897 Powiem tak...nie ma sensu pytać kiedy, nikt tego tutaj nie wie i nie powie. Jedyna sensowna odpowiedź to będzie wtedy, kiedy będzie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód kiedy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód kiedy
https://cppc.gov.pl/ - ta strona i znalazłem tam adres ale dostawcy nie udało mi odszukać,przypuszczam ze orange bo fantex nie wchodzi do miasta (info od własciciela)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód kiedy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód kiedy
Własnie widzę ze coś zaczeli robić na początku ulicy firma z białegostoku zaczeła układac jakieś kable w studzienkach.Zobaczymy jak dalej
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »