- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orientuje się ktoś gdzie mogę sprawdzić lub dowiedzieć się kiedy inwestycja zostanie oddana do użytku ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, właśnie rozmawiałem o tym z Piotrkiem na pw, najlepiej pójdź do najbliższego salonu orange, ewentualnie zadzwoń do bok lub wejdź na stronę http://www.hurt-orange.pl/operatorzy-krajowi/popc-nabor-i-i-ii/
Tutaj możesz sprawdzić czy twój adres będzie dostępny do 30 dni do uzytku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, właśnie rozmawiałem o tym z Piotrkiem na pw, najlepiej pójdź do najbliższego salonu orange, ewentualnie zadzwoń do bok lub wejdź na stronę http://www.hurt-orange.pl/operatorzy-krajowi/popc-nabor-i-i-ii/
Tutaj możesz sprawdzić czy twój adres będzie dostępny do 30 dni do uzytku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód inwestycja
Dzięki... postaram się w wolny dzień wybrać, a jutro spróbuje się do nich dodzwonić choć ostatnio nic nie wiedzieli
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód inwestycja
zastanawiam się tylko na ile są to informacje zgodne z prawdą oraz na ile wcześnie publikowane są kolejne adresy do uruchomienia....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód inwestycja
Adresy po opublikowaniu są rzeczywiście gotowe do sprzedaży, a publikowane są z 30 dniowym wyprzedzeniem z tego co widać na stronie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód inwestycja
szkoda że 30sto-dniowe a nie dłuższe bo np nie wiem czy jak się zakończy projekt POPC zaraz obok mnie czy następnie będzie na mojej ulicy....
ech...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód inwestycja
Mogą zostać pociągnieci do odpowiedzialności za to, ten czas 30dni gdzie są pewni, ze je oddadzą w tym okresie mogą raczej opublikować, u mnie tez ani widu ani słychu przez tyle lat było.
Dzwoniłeś do uke o sytuacji jaka u Ciebie jest ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód inwestycja
Dzwoniłem, ale nie mówili nic nt kolejnych przetargów. Jedynie, że jeśli na ulicy dochodzącej do mojej ma być POPC zakończone do 30.08.2020 to jest prawdopodobne że w kolejnym etapie będą robić moje okolice... ale to długa historia i nie wiem czy dożyję tam światłowodu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód inwestycja
Hmm u mnie podobnie było, z tym, ze u mnie mieli robić ze środków własnych i były 3 podejścia orange, z czego dopiero teraz przy popc zaczęli robić i już powoli kończą, spawy mufo przyłącznic itp
ps: czy mi się wydaje czy ja Cie mogę kojarzyć z jednej z grubek nt jedzenia na fb ? ( jeśli to ty to wiesz o co kamon ), jeśli nie to sorry :d
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś