- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - bmt
Cześć,
Pisze z zapytaniem co można zrobić,
Do dnia 23.02 miałem światłowód 600 mb z funboxem 6 i telewizją, ze względu na zmianę pakietu tv rozwiązałem umowę, kolejnego dnia chciałem zawrzeć nową na sam internet 600 z fb6, konsultantka przyjęła zlecenie, warunki mi odpowiadały, monter umówiony i zonk, dostała zwrotkę ze nie ma możliwości na 600, a tylko na 300 mimo ze dzień wcześniej 600 była uruchomiona
#Edit
Dodam ze światłowód mam wprowadzony do środka więc cała instalacja jest gotowa (jedynie odłączyłem fb6 i krótki kabel który zwróciłem)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - bmt
@Nesc to zdecydowanie błąd w informacji w bazie danych. Skoro było 600, to są warunki na 600. Na 300 były tylko ograniczenia związane z protezami ostatniej mili, czyli kabli koncentrycznych zamiast światłowody do końca..Upireaj się przy info o powodzie odmowy- konkretnym... podaj adres coś może popatrzymy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - bmt
Hej @Nesc dobrze pisze @agat13 . Jeśli miałeś 600mb/s i zrezygnowałeś z telewizji a zamówiłeś sam internet 600mb/s to powinieneś mieć taka prędkość. Jeśli odmówili takiej prędkości to złóż reklamacje na BOK. W reklamacji powołaj się na mapę zasięgu usług Orange i dostępne prędkości w Twojej okolicy. Także może się powołać na umowę która rozwiązałeś ze wtedy miałeś 600 mb/s i nie było problemy. Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz