- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód blisko a tak daleko
Część mieszkam we wsi Czachówek gmina Góra Kalwaria, gdzie przy Głównej ulicy jest światłowód Orange. Wszyscy mieszkańcy przy tej ulicy mają lub mogą mieć światłowód Orange. Mieszkam przy bocznej ulicy jakieś 120m od słupów na których wisi kabel Orange. Na mojej ulicy są słupy prądowe. Nie wiem co mam jeszcze zrobić żeby Orange podpiął lub był zainteresowany podpięciem światłowódu do mojego domu. Już zgłaszałem do URE, wysyłałem zgłoszenie do Orange przez stronę, formularze. Sąsiedzi również zainteresowani. Nic zero odzewu od Orange pomimo tego że piszą że się skontaktują. Niemoc i desperacja mnie już ogarnia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Cinias pytanie z jakiego projektu był realizowany ten główny trakt?
Jeśli że środków własnych Orange, to zgłoś dorejonizowanie że wszystkimi sąsiadami na adres do korespondencji w Skierniewicach. To może podziałać jak będzie grupowe zgłoszenie.
Jeśli np Światłowód Inwestycje to będzie gorzej, ale ścieżka ta sama...
Orange Polska S.A.
ul Jagiellońska 34,
96-100 Skierniewice
z dopiskiem inwestycja światłowód
Podaj nazwę ulicy, poweszymy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czachówek 05-530 ul. Malinowa (na niej mi zależy 😉 ). A na ul Głównej np 20-25 (taka nazwa ulicy ) jest już możliwe podpięcie 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Cinias I właśnie o te 120m się rozchodzi. Złapali budynki stojące przy ul. Głównej a boczne odejścia sobie odpuscili. Wiesz gdyby ta ulica miała z 20 domów a z tego 6 miało aktywną Neostradę to na pewno by zrobili a tak... Pozostaje napisać do Skierniewic i mieć nadzieję na cud.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marder dzięki za info, wydaje mi się że pisałem już do Skierniewic. Ale cóż papier przyjmie wszystko i wyślę jeszcze raz 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cóż napisałem jeszcze raz pismo do Skierniewic zobaczymy co dalej 😐