- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód POPC w realizacji
Witam. Mój dom jak i cały szereg we Wrocław ul. Oboźna jest na mapce https://capap.gugik.gov.pl/mapa/cppc/CPPC-internet/ zaznaczony ze statusem w realizacji. Ktoś może wie czy i jak można się dowiedzieć na kiedy planowana jest realizacja? Może jest jakiś sposób aby ją przyśpieszyć?
Jak dotąd próbowałem w salonie orange oraz na 510 100 100 ale nic się nie dowiedziałem.
Wg https://wyszukiwarka.uke.gov.pl/ obok szeregowca w którym mieszkam jest węzeł orange (studnia kablowa / punkt łączenia kabla). Poza tym światłowód orange jest w blokach obok.
Wg POPC.01.01.00-02-0011/17 czas realizacji to 2017.08.01 - 2020-09-30 więc teoretycznie koniec się zbliża ale też nie wiem czy w tym zawarte są podłączenia domów. Oczywiście nie spodziewam się że do końca września coś się wyjaśni 🙂
Ktoś coś gdzie uderzyć co mogę zrobić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@doc realizacja projektu Orange, czy inna firma?
Jeżeli realizuje Orange, to trudno będzie się coś dowiedzieć, jak inna firma, to skontaktuj się z nią.
Tu masz podobny temat:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kto fizycznie będzie wykonywał to nie wiem, wiem tylko że dla Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@doc sprawdź tu:
https://wyszukiwarka.uke.gov.pl/
Powinna być podana firma, która realizuje projekt w Twojej lokalizacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Realizował będzie Fonbud na zlecenie Orange, bo oni wygrali przetarg na podwykonawcę Orange na Wrocław i okolice. Chyba, że oczywiście sami nie wyrabiają i mają swoich kolejnych podwykonawców 🙂
U mnie robili oni sami, kilka dość dużych ekip, dosyć sprawnie im to szło. Ale uzyskać informacje będzie ciężko, sam kiedyś pisałem do nich maila (jeszcze zanim się tu w ogóle pojawili) i odzewu zero.
A co do daty, to z tego co pisali inni, to Orange ma przedłużoną tę wrześniową datę na koniec I kwartału przyszłego roku ze względu na opóźnienia przez epidemię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@doc Jedziemy na tym samym wózku.. też mam ten sam termin i jak Ty nic nie wiem oprócz tego, że będzie wykonywał Teltech. Ja wyszukałem po nazwie firmy kontakt i będę dzwonił do bólu, aż trafię na dział inwestycji Teltechu. Ktoś coś musi wiedzieć. Jeśli nie się do siedziby przejadę. Koniec języka za przewodnika
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 jak czasami odpisuję, to zastanawiam się, czy nie wywołam kogoś innego niż autora wątku. Jeszcze mi sienie zdarzyło 🤔 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur I tak wszyscy czytają,więc i zainteresowany również..Weisz, wiek ma swoje prawa 😁